Slovenija
4092 ogledov

Energetsko podjetje išče sto novih sodelavcev

Gen-I Gen-I
Iščejo nove sodelavce s področja naravoslovnih, ekonomskih in humanističnih ved.

Skupina Gen-I išče nove sodelavce s področja naravoslovnih, ekonomskih in humanističnih ved. "Za nami je rekordno desetletje rasti," pišejo pri Gen-I. "V tem obdobju je postala vodilni igralec na energetskih trgih jugovzhodne Evrope, ki krepi svoj položaj v srednji Evropi. Še konec leta 2008 je imela 53 zaposlenih, ob koncu lanskega leta pa že več kot 400."

Dodajajo, da medtem ko Urad za makroekonomske analize in razvoj v prihodnjih dveh letih napoveduje postopno umirjanje gospodarske rasti, sami ocenjujejo, da je pred njimi desetletje korenitih sprememb v energetiki kot del procesa četrte industrijske revolucije. "V tej se bo stara energetika s centraliziranimi, velikimi energetskimi objekti umikala novi," pišejo pri Gen-I. "Prihodnost
brezogljične družbe so razpršeni obnovljivi viri, elektro mobilnost, prilagodljiv odjem, popolna digitalizacija ter trajnostna, učinkovita, čista in decentralizirana energija za vsakogar."

Slovenija 18.11.10, Robert Golob, direktor Gen i, energetika, Intervju, foto: Be Slovenija Gen-I se širi na Hrvaško

Družba je sprejela odločitev, da bo v prihajajočem obdobju zaposlila sto novih ljudi. "Iskali bomo analitike trga, poslovne analitike, trgovce z energenti, strokovnjake za elektro mobilnost in digitalni marketing, psihologe, sodelavce za trajnostni razvoj in druge sodelavce," pišejo pri Gen-I. 

Povprečna starost zaposlenih je 35 let, več kot 80 odstotkov pa jih ima najmanj višjo izobrazbo. "Številni zaposleni so kariero začeli
v Gen-I in so v družbi še danes, kar je lahko še dodaten motiv za vse, ki se nam bodo pridružili v prihodnje,"
še poudarjajo pri Gen-I. "Dinamični kolektiv sodeluje pri mednarodnih projektih, ima dostop do najnovejših znanj in vrhunsko vodstveno podporo. Soustvarja prihodnost in sodeluje v energetski revoluciji, prijazni do planeta, ki bo povečala blagostanje ljudi."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.