Slovenija
22 ogledov

Erjavec prepričan, da bo mandatar

Karl Erjavec Nik Rovan
Erjavec: "Pripravljeni smo na zmago.“ Pričakuje, da bo DeSUS na volitvah dosegel rezultat, ki jim bo omogočal izbiro mandatarja.

Po seji izvršnega odbora DeSUS-a je predsednik stranke Karl Erjavec dejal, da imajo pripravljen program, ki jim bo na volitvah prinesel zmago. Tako bodo po njegovih besedah tista stranka, ki bo po volitvah vabila v koalicijo in narekovala "tempo", pogoj za sodelovanje pa bo strinjanje z njihovim programom.

Ne Janša, ne Janković, ampak Erjavec

Doseči morajo tak rezultat, pravi Erjavec, da bodo lahko imeli mandatarja. Na vprašanje, ali bi bil po njegovem mnenju primernejši za mandatarja Zoran Janković ali Janez Janša, tako ponudi odgovor: "Erjavec."

Prepričan je, da novoustanovljene stranke, gibanja ali liste ne predstavljajo novih obrazov, pač pa so "nadomestek omrežij in lobijev", prav tako po njegovih besedah nimajo še programa. Tudi Gregor Virant, ki napoveduje svojo kandidatno listo, je po Erjavčevih ocenah predstavnik določenih omrežij, Janković pa kapitala.

Če zmagajo, bo mandatar Erjavec, zagotavlja, ker ima po njegovem prepričanju moč in hrbtenico. Če DeSUS na teh volitvah ne bo zmagal, "bo pa na naslednjih". Že zdaj pa imajo odgovore na vprašanja, kako zagnati gospodarstvo, ustvariti nova delovna mesta in povečati zaposlovanje mladih.

Komentarjev 5
  • privat 11:08 19.oktober 2011.

    gec ..kaj je stabo?? Te trofazni tok trese??

  • gec 10:46 16.oktober 2011.

    HRVOJE PA TI KANDIDIRAJ,BOŠ STROJANOVIM KONKURENCA...

  • privat 08:20 16.oktober 2011.

    erjavec ti si ok človek...samo mi rabimo pametnega ,socialno osveščenega človeka ,sposobnega zapreti skoraj ves dosedanji politični vrh Slovenije...kar vidiš da nisi...vse drugo je prestavitev problemov še za 4 leta kar pomeni še večji kaos za Slovenijo in pogubo ter ...prikaži več suženstvo za prebivalce Slovenije!