Slovenija
11 ogledov

Erjavec verjame Simčiču

Karel Erjavec Boštjan Tacol
Afera Spričevalo. V stranki Desus bodo ukrepali, če bodo, šele po odločitvi senata Univerze v Ljubljani.

Poslanec Ivan Simčič je srednješolsko spričevalo, ki naj bi bilo ponarejeno, pokazal nekaterim članom stranke Desus in predsedniku državnega zbora Gregorju Virantu.

"Govoril sem z njim in povedal mi je, da je spričevalo pristno," je dejal vodja poslanske skupine Desus Franc Jurša. Dodal je, da bodo v stranki s kakršnimikoli ukrepi počakali do odločitve Univerze v Ljubljani. Ta naj bi bila sprejeta na marčevski seji senata.

Jurša je dejal, da sam nima znanja, s katerim bi presojal pristnost dokumentov. Spregovoril pa je tudi predsednik stranke Desus Karl Erjavec, ki je poudaril, da Simčiču verjame, da spričevala ni ponaredil. Poročanje medijev je zavrnil kot domneve. Dodal je, da ima Simčič končano filozofsko fakulteto, in da dokler ne bo postopka, ki bi kaj ugotovil, več ne bo komentiral.

Komentarjev 1
  • crvit 08:32 23.februar 2012.

    Ma daj erjavc nesposoben in bomo videli kaj boš izustil ko se bo pokazalo in dokazalo da ima res ponarejena spričevala kaj pa boš pol gobezdal.Pol pa neboš rek da novinarji samo zato pišejo in govorijo o nem ker ...prikaži več je v stranki desus.