Slovenija
19 ogledov

Facebook: Za premierja Jankovića na cesto

Janković in Bandić Žurnal24 main
Na Facebooku se je pojavila skupina podpornikov Zorana Jankovića, ki za 25. januar napoveduje shod pred parlamentom v podporo za zdaj neuspešnemu mandatarju.

Skupino z imenom Podpora g. Jankoviću ob novem glasovanju mandatarja za predsednika vlade je v utemeljitev shoda ustanovila oseba Podpornik Jankovića. V vabilu, ki je bilo doslej poslano več kot dva tisoč osebam, je zapisal, da bi se tega dne, ko se sicer izteče rok predsedniku države Danilu Türku, da predlaga novo mandatarsko ime, zbrali, da "pokažemo ljudem, ki vztrajno odklanjajo kakršnokoli sodelovanje z g. Jankovićem, kakšno podporo ima s strani ljudstva, ki je zanj glasovalo že v letu 2011 in se je v letošnjem letu številka še povečala."

Podpornik Jankovića sicer k sporočilu dodaja, da si trenutno ne pridržuje pravice do organiziranega shoda ali demonstracij, temveč je stran namenjena le "ozaveščanju".

Zagotovo udeležbo na shodu je potrdilo okoli 160 povabljencev, med njimi sta tudi poslanca Pozitivne Slovenije in njena vidna člana Gašpar Gašpar Mišič in Janja Klasinc. Shod podpira tudi estradnica Salome.

Komentarjev 65
  • springbok 14:41 19.januar 2012.

    bo shod v trenerkah ? :))))

  • Fertel 20:13 16.januar 2012.

    Super, Zoki naj kar pride, pa še Janša in Virant zraven, pa tudi Borat, Kahel in Milka naj ne manjkajo. Potem jih bomo pa vse v Ljubljanico namočili, saj so tako delali že s pokvarjenimi peki. Pokvarjenci - kar nove ...prikaži več volitve bo treba, samo kaj ko narod ni sposoben videti prst pred seboj.

  • Tupamaros 18:52 14.januar 2012.

    Ne morš verjamet kakšni kreteni obstajajo v tej evro-balkanski vukojebini.