Slovenija
24 ogledov

Fant za vsega 24,99 dolarja

Razno 30.08.12, politik, poslovnez, telefonski klic, mobitel, foto: shutterstock Shutterstock
Vas znanci nenehno sprašujejo, če ste s kom v zvezi, vam pa trenutno pravzaprav ni do nje? Razvijalci mobilne aplikacije Invisible Boyfriend/Girlfriend vam ponujajo rešitev.

"Dali mu boste ime, izbrali njegovo starost, fotografijo in ustvarili njegovo osebnost," tako razvijalci mobilne aplikacije Invisible Boyfriend ponujajo svojo storitev. Nevidnega in neobstoječega fanta, ki vas bo zaskrbljeno poklical, zakaj vas še ni iz službe ali pa vam bo poslal kratko sporočilce, da vas že čaka večerja. Za nekaj manj kot 25 dolarjev mesečno lahko svoje prijatelje ali sorodnike prepričate, da ste z nekom v zvezi, ti pa vam bodo na podlagi klicev in sporočil, najverjetneje verjeli in odnehali z vprašanji, če ste že koga spoznali.

App | Avtor: Invisible Boyfriend Invisible Boyfriend
Ameriški spletni razvijalci seveda ponujajo tudi izmišljena dekleta, ki si jih po svoji želji ustvarite s pomočjo mobilne aplikacije Invisible Girlfriend. Ideja izmišljenih deklet in fantov je bila osnovana že leta 2013, ko je na tekmovanju zagonskih podjetji celo zmagala. Šele od včeraj pa aplikacija tudi uradno deluje.

Soustanovitelj Matt Homann je v zapisu objavljenem na spletni strani aplikacije zapisal, da se je ideja porodila kmalu po ločitvi, ko te vsi prepričujejo, da je čas za nekaj novega. "Na zahvalni dan me mama poklicala in povprašala, ali naj prihrani dodatni sedež za spremljevalko. V tistem trenutku sem si želel odgovoriti, ne da bi dejansko imel spremljevalko."

V prihodnosti ustvarjalci načrtujejo tudi možnost pošiljanja daril in cvetja. Na vprašanje, ali se bomo v svojega fanta ali dekle zaljubili, pa odgovarjajo, da je to malce za lase privlečeno, sicer pa nas najverjetneje čaka obisk v šovu Jerryja Springerja, ki je znan po bizarnostih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.