Slovenija
20 ogledov

Fotografije, ki jih niste spregledali

Ben Flajnik FameFlynet
Teden, ki se izteka, si boste, če ste si ogledovali naše galerije, najbolj zapomnili po kraju Pizdica. Nekateri Ljubljančani pa so se ponoči zgražali nad pijanimi Britanci, ki so skočili na most, slekli hlače in urinirali v Ljubljanico. Da o ritki Rodićeve ne govorimo.

Če si želite miru na plaži, potem na Hrvaškem obiščite Pizdico na otoku Visu. Ob tem pa preverite še, kje leži kraj Condom.

Lepote hrvaških plaž

Da poležavanje na hrvaških plažah res ni dolgočasno, lahko preverite tudi v tej GALERIJI. Prizori s tamkajšnjih plaž so lahko res seksi.

Nočno lulanje v Ljubljanico

"Kdaj bodo v Ljubljanico dodali klor in kdaj bodo postavili javni WC pod Hribarjevim spomenikom?" se je sredi tedna spraševala ogorčena bralka, ki nam je poslala fotografije nočnega uriniranja britanskih turistov v Ljubljanico.

Oglejte si GALERIJO in spoznajte te britanske junake.

Morda pa so želeli Ljubljančanke očarati s svojimi postavami?

Kako ti je ime? Donat!

Ja, prav ste slišali. Tudi slovenski starši se vse bolj zgledujejo po slavnih osebnostih in svojim otrokom dajejo nenavadna imena. Izbrskali smo imena, ki se pojavljajo redkeje. Med njimi je tudi Donat.

In kako se pišeš? Piščanec!

Osem ljudi v Sloveniji se piše Hlače, 35 Juha, 48 Piščanec, 176 Rituper, kažejo podatki statističnega urada.

Zbrali smo nekaj nenavadnih, a zanimivih in posrečenih slovenskih priimkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.