Slovenija
12806 ogledov

Gasilci ob prihodu v dom po praznikih šokirani

Ukradeni podometni kotlički
1/4
PGD Moste pri Komendi
Gasilce PGD Moste je danes zjutraj pričakalo neprijetno presenečenje.

Gasilce PGD Moste je danes zjutraj pričakalo neprijetno presenečenje. "Ob pregledu objekta novega gasilskega doma smo bili šokirani nad prizorom, ki nas je pričakal po vikendu," so zapisali. 

Obrazložili so, da so za zdaj neznani storilci odnesli že nameščene podometne kotličke GEBERIT DuoFix. "Odtujenih je bilo deset kosov kotličkov," so pojasnili. "Od tega je bilo osem kotličkov višine 112 cm, dva pa z znižano višino 92 cm."

Pri kraji je bilo narejeno tudi veliko škode na strojnih inštalacijah.

Ukradeni podometni kotlički | Avtor: PGD Moste pri Komendi PGD Moste pri Komendi

Gasilci pozivajo vse krajane, da v primeru, če so od sobote zvečer do ponedeljka zjutraj videli, da bi se okoli novega gasilskega doma dogajalo karkoli posebnega, naj to sporočijo nam na info@pgd-moste.si ali pa na telefonsko številko Policije 113.

Ocenjena škoda je 3.500 evrov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • tecumseh_1975 09:18 08.maj 2018.

    zakaj pa bi rabili 10 WC-jev v gasilskem domu? A to če pol Most naenkrat scat pritisne?

  • Katie Mihelčič 20:27 07.maj 2018.

    Kakšne nebuloze so to? Saj ne prosijo, da jim pomagamo varovati.. Verjetno ne pričakujete, da bo na vsakem vogalu stal policist? Še prekmalu bomo pod video nadzorom, takrat boste imeli pa vi in vam podobni spet bistroumne komentarje. Da povzamem, ...prikaži več ker se je nekomu namesto branja članka bolj mudilo spisati kretenizem: pozivajo morebitne očividce, da z njimi delijo informacije.

  • Avatar Leon
    Leon 15:08 07.maj 2018.

    Policija vedno prosi za pomoč občane ...............sedaj to počnejo gasilci .......kdo pa potem varuje to državo pred barabami, fakini in tolovaji ? Slovencem se potem avtomatsko namešča božja pomoč ,ki pa ni zastonj .