Slovenija
28 ogledov

Gaja bo čez eno leto samostojno hodila

Gaja po operaciji
1/2
Facebook
Ameriški zdravniki so optimistični in pričakujejo, da bo dveletna Gaja čez leto dni samostojno hodila in tekla.

Dveletna Gaja iz Soteske pri Kamniku, za katero je vsa Slovenija zbirala denarna sredstva, je uspešno prestala operacijo v ZDA. Gajini starši so vse tiste, ki so držali pesti za njeno ozdravitev in na takšen ali drugačen način pomagali, pristno obveščali prek Facebook profila Za Gajine korake.

Operacija brez zapletov

Kot je sporočila Gajina mamica, je operacija potekala brez problemov, Gaja pa je po njenih besedah super. Kasneje je sicer potožila, da jo boli in da ji je slabo.

"Hvala vsem ki ste držali pesti zanjo, ki ste mislili nanjo in ji pošiljali pozitivne misli. Skupaj nam je uspelo," sta po operaciji sporočila Gajina starša.

Čez leto dni bo hodila

Gaja, ki zaradi cerebralne paralize ni mogla samostojno stati in hoditi, je dan pred operacijo preživela v bolnišnici. Starši pa so imeli z zdravniki številne posvete, ogledali so si predstavitveni film o operaciji, se srečali s kirurgom, fizioterapevti, anestezisti …

"Gajo so dodobra pregledali, posneli, izmerili, kar je pa najbolj razveseljujoče, po mnenju dr. Parka bo Gaja lahko v roku enega leta samostojno hodila in tekla!!!" sta z navdušenjem sporočilo starša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.