Slovenija
24 ogledov

Gala večerja razprodana

Po dobrem obisku ob novoletnih praznikih bodo hotel Kempinski Palace Portorož me Žurnal24 main
Kempinski Palace. Z zasedenostjo med novoletnimi prazniki zelo zadovoljni.

“Za novo leto smo bili polno zasedeni. Z obiskom smo bili zelo zadovoljni, gostje so bili predvsem iz Italije, Slovenije, Nemčije, Avstrije in so v primerjavi z lani bivali dlje časa,” je povedala Ana Golob, ki skrbi za stike z javnostmi v hotelu Kempinski Palace Portorož.

Isto kot lani

Zasedenost. Od 31. decembra do 3. januarja so imeli v hotelih piranske občine za dva odstotka manj nočitev kot v enakem obdobju lani, enako velja za primerjavo lanskega meseca decembra s predlanskim. Število nočitev v vsem lanskem letu pa je na isti ravni kot predlani.

Silvestrovanje so razprodali tako v Kristalni dvorani, kjer je vsak od 172 gostov za praznovanje odštel 195 evrov, kot tudi v hotelski restavraciji Sophia. Tam je bila cena za slavnostno večerjo 225 evrov, privoščilo pa si jo je 50 gostov.

Silvestrovanje je vključevalo večerjo, zabavo z živo glasbo, ognjemet in – za tiste, ki so imeli tudi sobo – novoletno darilo.

Nekateri pa so v portoroški luksuzni hotel prišli le na zabavo brez predhodne večerje, z začetkom ob 23.30.

Kempinski Palace Portorož bodo sicer, kot smo že pisali, zaradi mrtve sezone med 18. januarjem in 10. marcem zaprli. Podobno bodo ravnali tudi številni drugi portoroški hotelirji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.