Slovenija
18 ogledov

Galaxy tab tudi v Sloveniji

galaxy tab, ipad
1/11
Žurnal24 main
Medtem ko Applov iPad ni na voljo v slovenskih trgovinah, bo njegovega tekmeca Samsungovega galaxy taba pri nas mogoče kupiti.

Čeprav smo še včeraj poročali, da se slovenski distributer Janustrade o uvozu naprave še ni dogovarjal, so nam danes iz istega podjetja sporočili, da bo galaxy tab na voljo že konec tega meseca ali pa v začetku oktobra. Bo pa dražji od konkurenčnega ipada - stal naj bi namreč med 700 in 800 evri.

"V ponudbi bo pri nas in tudi naši mobilni operaterji so pokazali velik interes za to napravo!" so sporočili iz Janustrada. Neuradno naj bi ga prva na trgu ponudila mobilna operaterja Mobitel in Simobil, lahko pa se zgodi, da dobi eden od njiju ekskluzivno pravico, kar pomeni, da bi ga lahko prodajal pred drugim.

Fotografije galaxy taba si oglejte v GALERIJI.

Galaxy tab se bo, kot smo že pisali v četrtkovem članku, razlikoval predvsem po mobilnosti.

Tako bo zaslon precej manjši – ipadov meri 24,6, tabov pa le 17,7 centimetra. Naprava pa bo tudi precej lažja in bo po ločljivosti zaslona podobna kot pri ipadu. Poznavalci, ki so že imeli priložnost preizkusiti Samsungovega taba, trdijo, da ima kar nekaj prednosti pred Applovim ipadom, predvsem pa izpostavljajo velikost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.