Slovenija
2091 ogledov

Požar kontejnerja za hitre teste. Očitno so bili na delu anticepilci.

Matej Slapar
V Kamniku so gasilci pri gašenju namernega požara pri covidni točki našli liste z napisi.

V Kamniku je ponoči zagorel manjši leseni objekt, ki se je razširil na kontejner, kombi in osebni vozili, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Zagorel je kontejner za opravljanje hitrih testov na novi koronavirus, so za STA potrdili pri Prostovoljnem gasilskem društvu Kamnik.

Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili, in policisti, ki so zbrali prva obvestila ter zavarovali kraj. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za več tisoč evrov škode, so dodali na policiji.

Na kraju požara so gasilci našli tudi liste z napisi, ki pozivajo k svobodi ljudstva in ustavitvi "PCT terorja". "Ljudstvo vam bo sodilo za vaše zločine, zelo kmalu," je še zapisano na listih.

Vzrok požara še ni znan, policisti pa nadaljujejo zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin dogodka. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Vas zanima najaktualnejša kronika? Najdete jo v rubriki črna kronika.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • pravičnik77 16:28 08.september 2021.

    upam, da so preverili prstne odtise, da niso papirjev podtaknili kar gasilci ali policaji sami, ker je čudno, da papir ni zgorel, kovinski kontejner pa je... v današnjih časih in pod to vlado nebi bilo nič čudnega...

  • Ender3 12:54 08.september 2021.

    So pa hitro ugotovili, kdo je krivec ! Zanimivo, za vse so krivi oni drugi, sliši se dokaj znano iz ust tistih, ki delajo takšne scenarije in dogodke.

  • Avatar Leon
    Leon 11:47 08.september 2021.

    Očitno so bili na delu anticepilci.???? Kaj pa če so se maščevali cepilci ? Provokacija ,diskreditacija, likvidacija ....preizkušena praksa bivših komunistov .