Slovenija
21252 ogledov

"Hud udarec za društvo"

Gasilsko vozilo na strehi, poškodovano gasilsko vozilo
1/3
PGD Tržec
Vračali so se z intervencije, ko se je gasilsko vozilo prevrnilo.

Devet gasilcev PGD Tržec je šlo včeraj z dvema voziloma na pomoč pri gašenju kleti v vasi Kočice. 

"Ob vračanju domov iz Žetal proti Tržcu se je GVC 16/24 peljal po lokalni cesti skozi naselje Gorca proti Podlehniku. V krožišču pri avtocestnem uvozu/izvozu v Podlehniku okrog 19.50 je iz do zdaj neznanega vzroka prišlo do prevrnitve vozila. Pri prevrnitvi so se trije naši gasilci poškodovali in jih je na kraju oskrbela bolničarka naše gasilske enote, kasneje pa jih je reševalno vozilo odpeljalo v Splošno bolnišnico Ptuj," so gasilci PGD Tržec zapisali v izjavi za javnost, ki so jo objavili tudi na Facebooku. 

Hud udarec za društvo

"Gasilsko vozilo GVC 16/24 Mercedes Benz Unimog 1350L je v celoti poškodovano in nevozno, zanj so policisti odredili tudi izredni tehnični pregled. Dva naša gasilca sta bila še isto večer izpuščena v domačo oskrbo, tretji bo pa SB Ptuj predvidoma zapustil danes. Vsem skupaj želimo čim prejšnje okrevanje. Zahvaljujemo se PGD Ptuj, PGD Podlehnik, PGD Sela in vsem ostalim posameznikom za vso pomoč na samem kraju in za kasnejšo logistično podporo. Za naše društvo je to hud udarec. Vsem ostalim kolegom gasilcem, ki ste nam stali ob strani, se iskreno zahvaljujemo! Vsem provokatorjem, kavč komentatorjem, predvsem pa raznim negativnim komentatorjem ob prispevku na Facebook strani ŠtajerskiTednik pa želimo, da ne bodo nikoli potrebovali pomoči gasilcev," so zapisali. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Anton Slapnik 19:14 06.avgust 2017.

    a nima vsako profivozilo lastno snemalno kamero ?

  • Milan Onič 19:04 05.avgust 2017.

    Veš 70 obišči strokovnjaka za tvoje umsko zdravje! Za karkoli dalje pisat v zvezi z tabo, pa je škoda toka in tipkovnice!!!!! VSO SPOŠTOVANJE NEPRECENLJIVIM GASILCEM!

  • antitrust 17:13 05.avgust 2017.

    Vse lepo in prav, vendar ne žalite nas kavčarjev, ker vam nič nočemo