Slovenija
1959 ogledov

Gel na osnovi naravnega silicija, ki razstrupi organizem in pomaga pri prebavnih težavah, alergijah

Enterosgel Enterosgel
Ste že spoznali Enterosgel? To je gel iz naravnega silicija, ki potuje preko telesa v prebavilih in na svojo površino “kot nekakšna spužva” vpija škodljive snovi, ki povzročajo težave ter jih po naravni poti v 8-12. urah povsem odplakne iz telesa.

V primeru prebavnih težav!

Slabosti, driske, bruhanje, napenjanje… Vse to je preteklost, saj Enterosgel zaradi svoje sorpcijske moči nase veže snovi, ki dražijo in povzročajo omenjene nevšečnosti ter hitro in učinkovito ustavi drisko kakršnega koli izvora. 

Z redno uporabo izdelka pa si lahko pomagajo tudi osebe z rano na želodcem in osebe , ki trpijo za kroničnimi črevesnimi boleznimi, kot so sindrom razdražljivega črevesja, kronova bolezen in ulcerozni kolitis. Študije so dokazale, da se pri osebah, ki trpijo za omenjenimi težavami in redno uporabljajo Enterosgel, škodljive reakcije/nevšečnosti ob podporni terapiji hitreje umirijo. 

Virusne in bakterijske okužbe?

Virusi in bakterije v prebavilih povzročijo akutne črevesne težave. S svojo prisotnostjo in izločki dražijo črevesno sluznico kar povzroči drisko in ostale prebavne težave. Driska je obrambni mehanizem telesa pred črevesnimi okužbami, saj pospeši izločanje bakterij in virusov iz prebavil. Enterosgel tega obrambnega mehanizma ne ovira, temveč ga še dodatno podpre, saj na svojo površino veže bakterije in viruse in njihove izločke skupaj z blatom izloči iz črevesja. Tako pospeši izločanje bakterij in virusov ter posredno podpre zdravljenje drisk bakterijskega in virusnega izvora. Če se škodljive bakterije in virusi ne izločijo dovolj hitro, lahko postanejo del redne črevesne mikroflore in s svojo prisotnostjo občasno poslabšajo stanje in povzročijo kronične črevesne težave in bolezni.

Kaj pa koža in Alergije?

Ste vedeli, da so pri ogromno vrstah alergij, posredni krivci za njihov nastanek prav škodljive snovi, dražilci in alergeni, ki krožijo v naših prebavilih? Kreme, prehranska dopolnila in podobni izdelki seveda lahko pomagajo pri blaženju alergij, vendar pa je osnova zdravljenja alergij čist prebavni trakt!  Z razstrupljanjem si tako lahko pomagamo pri senenem nahodu, bronhialni astmi, alergijah prebavil in alergijah na hrano ter alergije na dodatke k hrani (konzervansi, umetna barvila, okusi itn.). Dodatki k hrani so v današnjih časih tudi vedno pogostejši vzrok raznim kožnim alergijam kot so dermatitis, atopični in kronični dermatitis, seberoični dermatitis ter razne rdečice in srbečice!
Selektivno razstrupljanje z Enterosgelom je pri omenjenih težavah izredno učinkovito, skoraj čudežno. Pomagali smo že ogromno osebam s hudimi kožnimi alergijami, ki so z daljšo razstrupljevalno kuro z uživanjem več krat letno dosegli, da so se jim NEPRIJETNE reakcije na koži povsem umirile.

"Po celem telesu je imel žive rane," pripoveduje Nikova mamica Sanja Ledinski. "Cel je bil v razpokah. Jokal je ves čas. Kopati se ni hotel, ker ga je voda pekla. Mazali smo ga in mazali (z različnimi kremami op. a.), on pa se je ves čas praskal." Tako hudo je postalo pred enim letom. Pred šestimi meseci so se pojavile luske. Poleg atopičnega ga je prizadel še psoriazni dermatitis. Nič ni pomagalo, dokler niso preizkusili medicinskega pripomočka Enterosgel

"Po tem gelu je pa koža bila veliko boljša. In to po celem telesu," pripoveduje Sanja. "Prej pa niti noge ni mogel stegniti, ker je imel same žive rane. Zdaj tega več ni. Edino na nogicah, vratu, ušesih in rokicah ima še dermatitis, povsod drugje je gel kožo pozdravil." Ni bilo pa izboljšanje takojšnje. Pokazalo se je po dveh mesecih jemanja. "Ampak smo pa točno vedeli, da je pomagal ravno ta gel. Ker prej smo kupovali vse mogoče kreme, bili smo na bioresonanci, poskusili smo s homeopatijo. Bili smo tudi na dermatološki kliniki." Ampak nič ni pomagalo.

Jaz pa nimam nobenih zdravstvenih težav! Mogoče bi samo preventivno razstrupil svoj organizem?

Tudi zdrave osebe imajo lahko oslabljen imunski sistem, bodisi zaradi stresa in naporov, hitrega življenskega stila, slabega zraka, neuravnotežene prehrane itn. Ko je imunski sistem preobremenjen, ta slabše ščiti naš organizem in hitro se lahko pojavijo težave kot so utrujenost, nejevolja in pomanjkanje energije. Hkrati pa smo zato tudi bolj dovzetni za razne bakterijske in virusne okužbe. 

Osnova za optimalno delovanje organizma in hkrati tudi imunskega sistema je uravnotežena prehrana, gibanje, zdrav življenski stil in razstrupljanje telesa. Že rimski zdravilec (Avicena) je kot osnovo dolgotrajnega zdravja in dobrega počutja priporočal uporabo enterosorbentov za razstrupljanje, zato je Enterosgel kot vodilni enterosorbent nove generacije prava izbira za vas in vašo družino!

Prijavi se na nagradno igro in se razstrupi brezplačno!

Pravila nagradne igre preverite tukaj.