Slovenija
25 ogledov

Gneča proti Karavankam

dež Saša Despot
Na nekaterih cestah prihaja do gneče in zastojev.

Tudi danes potnike na slovenskih cestah spremljajo zastoji. Trenutno je po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste (PiC) na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke petkilometrska kolona. Voznikom, ki so namenjeni v Kranjsko goro, priporočajo izvoz Jesenice vzhod. Predor je zaradi izrednega dogodka po poročanju STA zaprt.

Zaradi prometne nesreče je zdaj med na cesti med Ilirsko Bistrico in Jelšananami pri Zemonski Vragi polovična zapora, promet poteka izmenično enosmerno. Zastoj nastaja v obe smeri, na PiC-u priporočajo mejni prehod Satrod, če ste namenjeni na Hrvaško.

Nekaj po 17. uri sta čelno trčila osebno vozilo in avtodom, po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje se je ena oseba težje poškodovala, dve pa lažje.

Vožnjo prilagodite razmeram na cestah, ki so ponekod še mokre in spolzke. Razmere na cestah lahko spremljate na straneh prometno-informacijskega centra. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.