Slovenija
16 ogledov

Gneča proti notranjosti države

Zastoj na koncu gorenjska avtoceste. Bralka Žurnala24
Gost promet z zastoji je na primorski avtocesti in na vzporedni regionalni cesti.

TRENUTNE RAZMERE

Zaradi prometne nesreče je na cesti Lenart-Gornja Radgona v Spodnji Ščavnici polovična zapora.

Gost promet z zastoji je na cestah Logatec-Ljubljana ter od Izole in Dragonje proti Kopru. Povečan promet je tudi na primorski avtocesti od Logatca proti Ljubljani.

Na mejnem prehodu Gruškovje osebna vozila pri vstopu v državo čakajo 30 minut.

KAJ ČAKA VOZNIKE

Sončno nedeljo so nekateri izkoristili za obisk slovenske obale, zato lahko na primorski avtocesti in na obalnih cestah, predvsem v popoldanskem času pričakujete zgoščen promet.

Takrat se bodo namreč vračali turisti, zato bodo najbolj obremenjene ceste iz morja proti notranjosti države in na gorenjski avtocesti pri Podtaboru, kjer vozniki še vedno čakajo na dokončanje manjkajočega odseka avtoceste.

Na Prometno-informacijskem centru (PIC) so ob tem za zurnal24.si povedali, da bo na nekaterih mejnih prehodih treba čakati za vstop v državo. Najbolj prometno obremenjena bosta mejna prehoda Sečovlje in Dragonja.

DRUGE POSEBNOSTI

Zaradi snemanja so na italijanski strani ceste čez Predel občasne 30 minutne popolne zapore do 21. ure.

Danes velja prepoved prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7 ton in pol med 8. in 21. uro, na primorskih cestah med 8. in 22. uro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.