Slovenija
118 ogledov

Goban, težak dober kilogram

(Foto: Slavko Majerič) Žurnal24 main
V okolici Ribnice se izplača gobariti. "Našel sem borovega gobana velikana. Težak je bil 1,37 kg, bet pa je imel obseg 32 cm," pravi bralec Slavko.

Na našem portalu najdete novo sekcijo Jaz poročam, kjer bomo objavljali vaše fotografije, video posnetke, zgodbe in dosežke ter preverili stvari, ki vas vznemirjajo.

Vse to nam lahko sporočite na naslednje načine:
1. Prek SMS-a:
svoje sporočilo pošljite na številko 4224. Pred svoje besedilo vpišite besedo naveza.

2. Prek MMS-a: sporočilo s priloženimi slikami pošljite na številko 4224. V polje Zadeva / Subject vpišite ključno besedo naveza mms.

3. Prek e-pošte: svoje sporočilo z morebitnimi prilogami pošljite na naveza@zurnal24.si. Piarovci / oglaševalci pozor! Ta naslov je namenjen izključno našim bralcem/poročevalcem in nanj ne sprejemamo nikakršnih promocijskih sporočil!

Za vašo fotografijo vam bomo plačali 20 evrov, če jo bomo objavili v časniku Žurnal24 ali tedniku Žurnal. Fotografije, objavljene na spletnem portalu, se ne honorirajo. Za video, ki bo objavljen na spletnem portalu, pa plačamo 40 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.