Slovenija
3 ogledov

Google ukinja Google Buzz

Google Reuters
Družabno omrežje znotraj Gmaila Google Buzz čez nekaj tednov ne bo več na voljo, so sporočili iz družbe Google. Kljub temu bodo uporabniki še naprej lahko obdržali svoje objave.

Čez nekaj tednov ustvarjanje novih vsebin na Google Buzzu ne bo več mogoče. Dostopati bo mogoče le še do obstoječih vsebin ali preko svojega Google profila. Uporabniki bodo vsebino lahko prenesli s storitvijo Google Arhiviranje.

Izdelek predstavili pred letom in pol

Izdelek, ki ga Google ukinja, so z veliko najavo javnosti predstavlili 9. februarja 2010. Buzz je na prvi pogled mešanica Facebooka in Twitterja ter propadlega Friendfeeda. Pri Buuzu so uporabniki prav tako lahko posodabljali status, omogočal pa je tudi deljenje multimedijskih vsebin.

Njegova dobra stran je bila, da je bil neločljivo povezan z Gmailom. Za uporabo je bil potreben le Gmail račun za elektronsko pošto. Vsebine in svoje misli so uporabniki lahko delili s kontakti v imeniku Gmaila in vsemi ostalimi, od katerih so prejeli elektronsko pošto. Storitev je podpirala tudi mobilne telefone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.