Slovenija
27 ogledov

Gostinec zbral 205 evrov

Enes Musić Ham Ham
Rezultatov zbiranja sredstev prek mobilnih operaterjev in društva TWIMC še nima.


Nabranih je 205 evrov, je na FB-strani gostilne in picerije Ham Ham po 13-dnevnem dobrodelnem pohodu od Hodoša do Pirana, v katerem je zbiral sredstva za brezplačne obroke, zapisal Enes Musić. Kot je pojasnil, čaka še rezultate mobilnih operaterjev in sodelujočega društva TWIMC, kjer so mu zagotovili, da bodo izpisek nabranega denarja posredovali med 18. do 23. majem.  "Upam in verjamem, da so rezultati pri operaterjih malo spodbudnejši. Glede na situacijo v naši državi sem vseeno zadovoljen," komentira višino zbranih sredstev. "Hvala iz srca. Kdor ni zadovoljen z malim, tudi z velikim nikoli ne bo."

Enes se je pred šestimi meseci odločil s toplimi obroki pomagati ljudem, ki takšno pomoč potrebujejo. Takrat je napovedal, da bo tople obroke ponujal tri mesece, a se je glede na stisko ljudi odločil, da bo dobrodelnost nadaljeval. Po šestih mesecih je izčrpal finančna sredstva, zato se je odločil za akcijo, ki jo je v nedeljo zaključil.

Musić, ki je bil tudi kandidat za Žurnalovega junaka leta, zagotavlja, da vse počne transparentno in da bo vsak zbrani evro predal naprej za tople obroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.