Slovenija
17 ogledov

GPG prodaja nepremičnine

Žurnal24 main
Na prodaj stanovanji v Ankaranu in Ivančni Gorici, poslovni prostori v Dravogradu in zemljišča v Gameljnah.

V stečajnem postopku GPG se nadaljuje poskus prodaje premoženja, stečajna upraviteljica Melita Butara pa je ta teden objavila vabila k dajanju zavezujočih ponudb za nakup več nepremičnin in zemljišč.

Stanovanja, poslovni prostori in zemljišča

V stečaju GPG je naprodaj stanovanje v Ankaranu, veliko 86 kvadratnih metrov, z dvema zunanjima parkirnima mestoma po izklicni ceni 151.200 evrov, je razvidno iz objave na spletni strani Ajpesa. Prodaja se tudi zemljišči v Gameljnah. Večje zemljišče, 2350 kvadratnih metrov velik travnik, se prodaja po izhodiščni ceni 333.200 evrov, 517 kvadratnih metrov velik pašnik pa za 31.000 evrov.

Za 45,27 kvadratnih metrov veliko stanovanje v Ivančni Gorici z zunanjim parkirnim mestom je izklicna cena postavljena pri 70.200 evrov. Izklicna cena za poslovna prostora v trgovskem poslovnem objektu Meža v Dravogradu je postavljena pri 28.920 evrov za 137 kvadratnih metrov velik prostor in pri 7560 evrov za 35,80 kvadratnih metrov velik poslovni prostor.

Prodali poslovni lokal

V rednem poročilu, prav tako ta teden objavljenem na spletni strani Ajpesa, je upraviteljica zapisala, da je v tretjem četrtletju prodala poslovni lokal v Dravogradu. Medtem med drugim čaka na odziv na vabilo za zbiranje ponudb za poslovne prostore v Kristalni palači v Ljubljani, katerih izklicna cena je slabih 20 odstotkov nižja od tržne vrednosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.