Slovenija
38 ogledov

Gradite? Prenavljate? Po nasvet na sejem Dom!

Sejem Dom Gospodarsko razstavišče
Gradite? Prenavljate? To še načrtujete? Vas zanima pregled nad storitvami in izdelki s področja graditeljstva? Predvsem pa informacije iz prve roke, od proizvajalcev samih?

Poiščite ključne rešitve na Sejmu Dom, od 8. do 13. marca na Gospodarskem razstavišču

Posvetujte se s strokovnjaki!

Na voljo so vam vse dni sejma do 18. ure z brezplačnimi nasveti v zvezi z gradnjo, prenovo, učinkovito rabo energije in obnovljivimi viri, pa z možnostmi kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb. Prejeli boste konkretne odgovore, npr. katera okna ali vrata izbrati in zakaj, kakšen izkoristek prinašajo sodobne naprave za ogrevanje idr. 

Podrobnejši program si lahko pogledate tukaj 

Izkoristite številne ugodnosti v času sejma DomHappy Hour, druge cenejše vstopnice, popusti razstavljavcev, nagradne igre, brezplačen katalog, na sejem z vlakom in avtobusom LPP.

Vse ženske še posebej vabljene, da na prvi sejemski dan, 8. marca, za svoj praznik obiščete sejem z znižano vstopnico za 5 evrov.

Načrtujte svoj obisk!

Prelistajte katalog že doma in si naredite načrt obiska sejma. Ob nakupu vstopnice prejmete tiskani katalog, ki vam bo služil tudi kot priročnik, hkrati pa v njem najdete seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Razstavljavci vas pričakujejo od torka do sobote, od 10.00 do 20.00, v nedeljo do 18.00.

Več: www.sejemdom.si