Slovenija
5447 ogledov

Grozilna sporočila za direktorja klinike Golnik Aleša Rozmana

Aleš Rozman Bor Slana/STA
Direktor Klinike Golnik in sodelavec svetovalne skupine za covid-19 pri ministrstvu za zdravje Aleš Rozman je za STA potrdil medijsko poročanje, da že več mesecev na elektronski naslov prejema sramotilna in tudi grozilna sporočila. Po njegovih besedah gre za anonimne pošiljatelje, sporočila pa so poslana več naslovnikom hkrati.

Rozman je pojasnil, da so na seznamu naslovnikov tudi ministrstva, policija, vodja svetovalne skupine za covid-19 Bojana Beović, direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje Milan Krek in drugi posamezniki. Dejal je, da je policija torej s primerom seznanjena, ni pa želel pojasniti, ali je tudi že ukrepala in kako.

"Enkrat je vendarle treba reči bobu bob. Ali bomo to prenašali ali ne," je bil Rozman razočaran nad grožnjami in sramotenjem, ki ga je deležen skupaj z drugimi. Pri tem je ostro obsodil primer, ko je glasbenik Zlatan Čordić - Zlatko v ponedeljek skupaj še z eno osebo na ulici sledil Kreku in ga posnel med tem, ko mu je zastavljal vprašanja.

Sicer je eden od anonimnih pošiljateljev grozilnih sporočil Resnična resničnost, ki izraža prepričanje, da je novi koronavirus izmišljen, je še potrdil Rozman.

Komentarjev 8
  • Avatar DagobahCitizen
    DagobahCitizen 17:16 25.november 2020.

    [ ... da že več mesecev na elektronski naslov prejema sramotilna in tudi grozilna sporočila. ] Tole pa ne kupim niti pod razno. Le kdo bi izdal na tako otročji način svoj ID.

  • vzev 16:42 25.november 2020.

    "Enkrat je vendarle treba reči bobu bob. Ali bomo to prenašali ali ne," - enako velja za te kretenske ukrepe, ki jih je uvedla vlada.

  • Avatar Leon
    Leon 16:27 25.november 2020.

    Kaj vse so nekateri pripravljeni narediti za odvracanje pozornosti od temeljnega problema -ZDRAVJA PACIENTOV .