Slovenija
14361 ogledov

Grozljivo: mladoletniki so se s koli spravili na nič hudega sluteče živali

Facebook / Zajem zaslona
Po družbenih omrežjih je zaokrožil nov grozljiv posnetek (domnevno) mladoletnikov, ki pretepajo živali, vse skupaj pa so tudi posneli.

Iz Koroške prihaja pretresljiva zgodba, s posnetkov, ki so zaokrožili po spletu, je namreč razvidno, da skupina (domnevno) mladoletnih oseb pretepa številne nič hudega sluteče živali. 

Društvo proti mučenju živali (DPMŽ) Koroška je včeraj objavilo posnetek, domnevno mladoletnih oseb z območja Pameč pri Slovenj Gradcu. S posnetka je razvidno, da več mladoletnikov tepe in muči živali. Šlo je za različne živali, od ponija, nad katerega se je eden od mladostnikov spravili kar s kolom, do mačk, kokoši, koz in celo krav. "Prijavo smo seveda nemudoma poslali na veterinarsko inšpekcijo in tri večje koroške policijske postaje," so zapisali ob objavi pretresljivega posnetka.

Tako pa v Pamečah pri Slovenj Gradcu trije mladostniki za zabavo pretepajo, trpinčijo oz. naklepno mučijo nemočne, nič hudega sluteče živali in svoje nagnusno početje celo dokumentirajo in opremljajo z glasbo. Vzgoja uma brez vzgoje srca ni nobena vzgoja! Prijavo smo seveda nemudoma poslali na veterinarsko inšpekcijo in tri večje koroške policijske postaje.

Posted by DPMŽ Koroške on Wednesday, 22 November 2023

"Trije mladostniki za zabavo pretepajo, trpinčijo oz. naklepno mučijo nemočne, nič hudega sluteče živali in svoje nagnusno početje celo dokumentirajo in opremljajo z glasbo," so ob objavi posnetka zapisali v Društvu proti mučenju živali Koroške.

Racam rezal vratove

Kot dodaja portal N1, je po prvih ugotovitvah društva posnetek najbrž nastal že pred časom. V omenjenem društvu so povedali še, da naj bi bil eden od domnevnih osumljencev lani že obravnavan zaradi mučenja živali, ker naj bi racam rezal vratove.

Na Policijski postaji Slovenj Gradec so potrdili, da so v sredo pozno zvečer prejeli prijavo in začeli zbirati obvestila in opravljati razgovore z morebitnimi pričami, še poroča portal N1. "Ko bomo zbrali dovolj informacij, se bomo o nadaljnjih postopkih posvetovali z državnim tožilstvom," so dodali v isti sapi.

Komentarjev 39
  • Avatar MS
    MS 11:13 24.november 2023.

    Ta mularija z nebogljenimi in slabimi očitno komunicira le z nasiljem! Logično in pravično bi bilo z njimi komunicirat na ist način! V tem primeru bi morali čutiti isti kol na svojih ritih! Le tako bi mogoče spremenili svoj odnos ...prikaži več do slabih in neboglenjih!

  • leonardo 07:13 24.november 2023.

    Čadonič Špelič kje ste? Čakam na zagovor teh mladcev v parlamentu!

  • LukaMB 22:43 23.november 2023.

    Šiptarji.