Slovenija
66 ogledov

Hit oddaja nepremičnine

Za najemno dobo dveh let so v Hitu pripravljeni oddati tudi štiri hektarje velik Žurnal24 main
V najem. Ponujajo poslovne prostore, skladišča, restavracijo in golfigrišče.

Danes poteče skrajni rok za prevzem razpisne dokumentacije za prevzem celotne dejavnosti Hitove restavracije Mark, do 15. septembra pa na Hitu sprejemajo ponudbe za najem osmih poslovnih prostorov v Novi Gorici in okolici, dveh skladišč, golfvadbišča ter igrišča v Šempetru.

Kaj dajejo v najem
Prostori. Za dve oziroma pet let so se v Hitu pripravljeni odpovedati nekaterim poslovnim prostorom v Hotelu Sabotin, Hitovem poslovnem centru, objektu ICIT in Športnem centru Hit ter še nekaterim manjšim v Novi Gorici in Solkanu. Poleg tega v najem ponujajo dve skladišči in golfcenter.

Oddaja poslovnih prostorov v najem spada v sklop akcijskega načrta za leto 2009, ki predvideva dezinvestiranje vsega, kar ni nujno potrebno za sanacijo družbe.

Nekaj lokalov že oddali

Že spomladi so v Hitu oddali restavraciji Vrtnica in Soča ter Gostilno pri hrastu. V kratkem naj bi najemnik oživil tudi restavracijo Triglav, z najemnikom gostinskega lokala v Rožni Dolini pa se dogovarjajo o prodaji objekta. Ocene o tem, za koliko bi lahko z oddajo omenjenih nepremičnin zmanjšali stroške, v Hitu nimajo, pa tudi o odzivih oziroma številu prejetih ponudb včeraj niso želeli govoriti. Pojasnili so le, da je oddaja vsakega posameznega poslovnega prostora odvisna od ponujene najemnine in da jih ne bodo oddajali pod ceno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.