Slovenija
348 ogledov

HIT POLETJA je krema, ki topi maščobe

Naslovna intheline cosmetics
Slovenske estradnice so nam zaupale kako se pripravljajo na poletno sezono in katera krema za izgubo maščob na problematičnih delih telesa je HIT letošnjega poletja.

V zadnjem mesecu so družbena omrežja preplavile fotografije uporabnic »čudežne kreme«, ki topi maščobo in pomaga pri oblikovanju postave. Pri znanih Slovenkah smo preverili ali krema zares učinkuje, spremljali rezultate njene uporabe in preverili kaj sploh vsebuje krema, ki je postala HIT letošnjega poletja.

Med uporabnicami kreme je namreč kar nekaj Slovenskih misic in blogerk, ki so nam zaupale kako se pripravljajo na poletno sezono. Pogovarjali smo se z Anamarijo Avbelj, Dašo Podržaj, Manjo Plešnar, Ajdo Sitar, Evo Ahačevič, Anjo Jenko in Patricio Peklar, ki so v kremi Intheline odkrile hiter način za izgubo maščob na problematičnih delih telesa.

Slovenske estradnice so, tako kot vse ženske, pod velikim pritiskom, da so njihova telesa popolno izoblikovana in učvrščena. Doseganje teh rezultatov pa zanje ni prav nič bolj preprosto kot za popolnoma običajna dekleta in ženske. Tudi one se spopadajo z neželenimi maščobnimi oblogami, celulitom in odvečnimi kilogrami!

Spremljali smo rezultate uporabe kreme, ki topi maščobe

Misice in blogerke so nam povedale, da sezona kopalk, kratkih krilc in modnih revij tudi zanje predstavlja dodaten stres, saj morajo še posebej paziti, da so njihova telesa v najboljši možni formi.Anamarija Avbelj, miss Universe in manekenka, nam je razkrila, da si pred poletnimi modnimi revijami pomaga tudi z uporabo krem za učvrstitev postave. Letos pa je odkrila kremo Intheline, ki je že v prvem tednu uporabe pokazala vidne rezultate! »Končno ena vrhunska in kvalitetna krema za postavo, ki res deluje,« nam je o kremi, ki je čez noč postala hit letošnjega poletja, zaupala manekenka.

Manja Plešnar, voditeljica, ki se že pripravlja na svojo sanjsko poroko, ob redni vadbi uporablja tudi kremo, ki jo je poimenovala kar »čudežna kremica«, saj je z njo v prvem tednu skupaj izgubila 2 cm. Na Instagramu pa je zapisala: »Po slabem mesecu uporabe čudezne kremice sem okoli trebuha izgubila 2 cm zaradi česar sem presrečna!!! «

Še boljše rezultate je zabeležila manekenka Daša Podržaj, ki je v prvem tednu izgubila 4 cm, po dveh tednih uporabe pa kar 8 cm obsega na trebuhu, stegnih in zadnjici. Zadovoljstvo z rezultati je pokazala s fotografijo na družbenih omrežjih: »Nad kremo sem navdušena, saj sem vse skupaj izgubila kar 8 centimetrov, hkrati pa je moja koža lepo napeta in brez celulita. Priporočam!«V pogovoru z Ajdo Sitar, Evo Ahačevič, Anjo Jenko in Patricio Peklar smo odkrili, da si tudi one do lepše postave pomagajo s kremo Intheline.

Priljubljena blogerka in novinarka Eva Ahačevčič je zapisala: »Rezultati so se jasno pokazali precej hitro – čutim, da je moje telo bolj čvrsto, počutje precej boljše, koža pa bolj napeta. Izgubila sem pol centimetra okoli vsakega stegna in en centimeter okoli bokov, kar pripisujem kombinaciji vsega, kar sem v zadnjih 14 dneh spremenila v svojem življenju. Za bolj napeto in gladko kožo pa gre zahvala kremi Intheline, v to sem prepričana. Krema mi je všeč zaradi nežnega vonja, elegantne črne embalaže in predvsem, ker nič ne draži kože, a učinkuje …«

Njihov rezultat lahko spremljate na spletni strani proizvajalca.

Čudežni sestavini, ki topita maščobo

Glavna skrivnost kreme, ki je ne le estradnicam, temveč tudi številnim drugim Slovenkam, pomagala pri doseganju popolne postave, sta dve popolnoma naravni aktivni sestavini. Gre za izvlečke rastlin Rhodiole in Licorice, ki pomagajo pri zniževanju ravni hormona kortizola in dokazano dvakrat hitreje topijo maščobe od katere koli druge sestavine. Intheline slimming je edina krema, ki vsebuje ti edinstveni sestavini in je po novem v omejenih količinah na voljo tudi na slovenskem tržišču.

 

Poletje je pred vrati, zato ne odlašajte, začnite spreminjati svoje telo že danes. Naročite naravno in učinkovito kremo za hujšanje na spletni strani INTHELINE , po promocijski ceni in z BREZPLAČNO DOSTAVO po vsej Sloveniji.

PRIPOROČAMO:
Pohitite z naročilom, saj je število krem, ki so na voljo v Sloveniji, omejeno. Zaradi omejenih zalog je mogoče naročiti največ dva proizvoda na uporabnika.