Slovenija
22693 ogledov

Hladen tuš za Golobovo kandidatko

Marta Kos
1/2
Anže Petkovšek Marta Kos
Marta Kos, kandidatka Gibanja Svoboda za predsednico, se po prvi javnomnenjski raziskavi ne bi uvrstila v drugi krog predsedniških volitev.

Največ podpore ima Nataša Pirc Musar (29,6 odstotka), sledi pa Anže Logar s 24,3 odstotka podpore vprašanih. Marta Kos ima 16,1 odstotka podpore, Nina Krajnik pa le 1,3, kar je manj kot Gregor Bezenšek, ki bi ga, če bi bile jutri volitve, volilo 2,1 odstotka vprašanih.

Javnomnenjsko raziskavo je za Delo na vzorcu 716 ljudi opravila Mediana.

Dobra četrtina vprašanih je odgovorila, da ne ve oziroma da ne bi volili nobenega od kandidatov, ki so napovedali, da bodo kandidirali.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 26
  • bobubob 12:58 10.julij 2022.

    Musarji znajo poskrbeti zase. Tudi za botre. Bodo tudi za nas? Zakaj le. Za nas, 'donatorje' tem novoobraznim levodesnim fevdalcem velja - moli in delaj. In prav je tako, saj s svojimi levodesnimi zaplankanimi hlapčevskimi razmišljanji drugega niti ne zaslužimo. ...prikaži več Aikido tehnika preusmerjanja osamosvojitvenega naboja se je voluharjem povsem posrečila. Tudi in predvsem zaradi prve uspešne genske manipulacije na teh prostorih, leta 45+, takrat s puško. Danes s tem nadaljujejo - z iglo.

  • Naklonsky 11:46 10.julij 2022.

    Nasilna, samovšečna, prepotentna in - grda! Le kdo bi jo volil?

  • Avatar Leon
    Leon 19:59 09.julij 2022.

    »Sedaj imajo že tista dekleta, ki odgovarjajo na lepotnih tekmovanjih, bolj pametne odgovore« https://insajder.com/slovenija/sedaj-imajo-ze-tista-dekleta-ki-odgovarjajo-na-lepotnih-tekmovanjih-bolj-pametne-odgovore

Sorodne novice