Slovenija
11429 ogledov

Hofer: Izdelek je lahko nevaren, umaknili smo ga iz prodaje

Hofer Dejan Mijović
Hofer vse kupce obvešča o umiku in odpoklicu izdelka, ki ni varen za porabo.

"Viseči stol Gardenline, ki ga dobavlja podjetje Miles GmbH, ni varen za uporabo, saj obstaja možnost obrabe materiala kavlja za pritrditev na strop," so sporočili iz Hoferja.

Izdelek je bil po ceni 19,99 EUR v vseh naših poslovalnicah na voljo od četrtka, 19. 4. 2018.

 | Avtor:
Viseči stol so zato v skladu z določili varstva potrošnikov preventivno odpoklicali.

V posameznih primerih obstaja namreč možnost obrabe materiala priloženega kavlja za pritrditev na strop. Posledično se kavelj lahko zlomi, zaradi česar uporabnik pade na tla. Kavlja za pritrditev na strop ne uporabljajte več.

"Izdelek je bil v naši posebni ponudbi od 19. 4. 2018 na voljo v vseh poslovalnicah, vendar smo ga umaknili iz prodaje. Kupci lahko izdelek vrnejo v najbližjo Hoferjevo poslovalnico in kupnino jim bomo povrnili tudi brez predložitve računa," še sporoča trgovec.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Lilly_McKeown 18:49 20.julij 2018.

    Sem odstopil, da delam, zdaj pa dobim 24796 $ na 33582 $ na mesec. Kako? Delam preko interneta! Moje stara dela so bila nesrečna produkcija, zato sem moral po štirih mesecih poskusiti nekaj drugačnega ... Lahko povem, da se je ...prikaži več moje življenje spremenilo - povsem na bolje! Preverii, kaj delam.. .......➥➥➥ ➥➥➥ www.Earn91.com

  • Žurnalček 12:49 20.julij 2018.

    Ebo jaz tistega ingenirja , ki si je zmislil trenje železo na železo brez mazanja za večno ! Tle sploh ni železo problem ampak lahko zaradi dotrajanosti tekstila oz. tekstilne zanke - sonce dež- ona enostavno prepari , tudi če železo zdrži !