Slovenija
28221 ogledov

Hofer odpoklical še en izdelek

čokolada Choceur Hofer
Na voljo je bil v posebni ponudbi od četrtka, 28. 9. 2017.

Iz Hoferja so sporočili, da so odpoklicali temno čokolado znamke Choceur, 300 g, proizvajalca HOFER KG, ZNL Schokofabrik. Izdelek namreč vsebuje nedeklarirane mlečne beljakovine. Izdelek je bil po ceni 1,89 evra na voljo vseh Hoferjevih poslovalnicah v posebni ponudbi od četrtka, 28. 9. 2017.

Dobavitelj in podjetje Hofer sta skladno z zgornjimi ugotovitvami preventivno odpoklicala vse zaloge izdelka z rokom uporabe do najmanj junija 2018. Izdelek so nemudoma umaknili iz prodaje.

Za alergike na mlečne izdelke ta čokolada ni primerna za zaužitje, saj med sestavinami nista navedena mleko oz. smetana. Če na mlečne izdelke niste alergični, lahko čokolado uživate brez zadržkov. Pri vseh drugih izdelkih znamke Choceur so sestavine pravilno navedene, so sporočili iz podjetja.

Izdelek lahko kupci vrnejo v katero koli Hoferjevo poslovalnico in kupnino jim bomo povrnili tudi brez predložitve računa. Več informacij je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro na telefonski številki 01/83 46 600 in na e-naslovu info@hofer.si.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.