Slovenija
446 ogledov

Hoferjeva akcija: veliko reklame in malo piva

Letak Hofer slika zaslona/Hofer
Piva po akcijski ceni že deset čez osmo ni bilo več, bralec trdi, da mu je prodajalka povedala, da ga sploh niso dobili.

"Danes zjutraj ob 08:10 sem bil v Hoferju na Teznu (trgovina se odpre ob osmih, op. a.) Od danes dalje je bil v akciji zaboj piva Pils po akcijski ceni 10 evrov. Gre za jubilejno ponudbo Hoferja ob desetletnici. Ko sem prišel v Hofer, ni bilo ne duha ne sluha o pivu Pils, zato sem poiskal prodajalko in jo povprašal, kje je akcijsko znižano pivo. Povedala mi, je da piva sploh niso dobili," nas je opozoril jezni bralec, ki ni želel biti imenovan. 

Meni, da gre za sramoto za Hofer, da da v akcijo artikel, ki ga sploh ne dobijo, poleg vsega pa artikel na veliko oglašujejo v reklamah in na internetu. 

"Kupcem se iskreno opravičujemo" 

"Iskreno obžalujemo neljubo nakupno izkušnjo Vašega bralca. Izdelek Laško Pils Export je del naše jubilejne ponudbe, pri kateri gre za ponudbo, ki ima žal omejeno zalogo. To pomeni, da je kupcem na voljo samo od predvidenega trenutka pa do do razprodaje zalog, na kar opozarjamo tudi v našem letaku. Žal se je v omenjenem primeru pripetilo, da je bilo povpraševanje po izdelku veliko večje od ponudbe, kar je tudi razlog, da je izdelek v nekaterih poslovalnicah že razprodan, za kar se vsem kupcem iskreno opravičujemo, saj si nikakor ne želimo, da ostanejo praznih rok," so pojasnili v Hoferju. 

Ali drži, da pivo v nekatere poslovalnice sploh ni bilo dostavljeno, pa niso pojasnili. 

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 33
  • Dixon 15:26 14.junij 2016.

    To pa je tipično za Hofer, samo da spravi ljudi v trgovine. Saj nismo budale, da bi nasedali tem poceni foram, da jim je zmanjkalo artiklov.

  • res.no 09:36 14.junij 2016.

    do tega je očitno prišlo po celi sloveniji - vsaj tudi v ce v ewni poslovalnici sem bila notri med 8:05 in 8:10 - vem, ker sem deset čež osmo že sedela nazaj v avtu in pogledala na uro... in ...prikaži večn v tistem času že ni bilo več piva na voljo... njihova obrazložitev je že zmanjkalo... bi razumela da zmanjka nekaj v petih minutah, če bi bil ali zunaj poln park plac folka in notri polna trgovina, kjer bi že vsak imel svoj artikel, ali da bi en nakupil gore tega... tako pa tisti, ki so bili v trgovini so se pritoževali kako je to mogoče,d a tega ni že takoj po odprtju in da je očitno bilo samo nekaj platojev - jaz sem opazila eno, ki je plačala en plato na blagajni - torej je domnevam prišla v trgovino malo minut po osmi in prišla do enega platoja piva. Za ostale platoje domnevam (ne obsojam ampak domnevam) - da jih sploh niso ven dali in so jih lepo zaposleni zadržali za nakup zase in za svoje znance po tej ugodni ceni. Ostale nas kupce pa zavajajo,d a so zaloge pošle v petih m

  • kapibara 08:11 14.junij 2016.

    Pri leklerku ti od tvojega polnega plačila ačuna , naložijo na kartico tvoj denar, katerega zapraviš pri njih.. !! Pri šparu, si pa iz svojega denarja MANJ plačal teh nekaj centov..grem v špar, plačam direkt manj- in dam za ...prikaži večza veseli decembe,r kuj nekaj evrov na stran..