Slovenija
40 ogledov

Hotmail: izginila prednovoletna pošta

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Nekateri uporabniki elektronskega predala za e-pošto Microsoft Hotmail so prvega januarja ugotovili, da so ostali brez prednovoletne e-pošte. V družbi že odpravljajo napako.

"Prosim, pomagajte mi jo dobiti nazaj," je eden izmed uporabnikov omenjene e-pošte zapisal na Microsoftovem forumu.

"Vsi podatki o mojem otroku in slike so izginili,"
je po poročanju MSNBC še zapisal uporabnik. Nekateri drugi uporabniki so na istem forumu zapisali, da se je vsa njihova pošta iz mape prejeto premaknila v mapo smeti.

Zakaj je prišlo do takšne napake, še ni znano. Hotmail sicer velja za enega izmed najbolj priljubljenih elektronskih poštnih predalov na svetu, saj ga po podatkih comScore Inc. uporablja 360 milijonov ljudi po vsem svetu.

Microsoftov strokovnjak, ki na strani prek aplikacije Windows Live pomoč pomaga uporabnikom pri razreševanju težav, je dejal, da se ekipa Hotmaila trudi rešiti težavo.

"V tem trenutku zgleda, da gre za napako le pri manjšem številu uporabnikov, in Microsoft pri vsakem uporabniku posebaj razrešuje težavo. Vsem se opravičujemo za nevšečnosti" je dejala tiskovna prestavnica Microsofta Catherine Brooker v izjavi za javnost. Samega vzroka napake pa pri tem ni podala.

Na omenjenem forumu je kar 476 strani, na katerem se uporabniki pritožujejo nad izgubljeno ali izbrisano elektronsko pošto. Nekatera sporočila segajo v prve dneve novembra lani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.