Slovenija
15 ogledov

Hriberšku pomagala tretja oseba

Rudi Vouk od slovenskih oblasti pričakuje več odločnosti. Žurnal24 main
Rudi Vouk, odvetnik v Celovcu: Del Sintalovega denarja bo ostal v Avstriji, dokler nam ljubljansko tožilstvo ne pove kaj naj z njim!

Del denarja, ki naj bi ga Borut Hriberšek, varnostnik varnostne službe Sintal v začetku aprila ukradel iz glavnega trezorja na sedežu Sintala, se do nadaljnega hrani v trezorju na eni od bank v Celovcu. To je potrdil tudi tamkajšnji odvetnik Rudi Vouk, ki naj bi ta denar kmalu po kraji tudi prejel.

"V našo odvetniško pisarno  je denar prinesla naša stranka, ki sicer ni slovenski državljan. Z gospodom Hriberškom nihče v naši pisarni ni imel in niti nima nobenih stikov. Denarja nismo nikoli šteli, takoj smo zapečatili torbo, s katero ga je stranka prinesla, ga odnesli v trezor. Hkrati pa o tem takoj obvestili Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani, saj je stranka, ki je denar prinesla izrecno prosila, naj o tem obvestimo pristojne organe v Sloveniji ter uredimo vse potrebno. Mi pred tem nismo niti vedeli, da se je ta kraja sploh zgodila. Zdaj pa bo denar v trezorju toliko časa, dokler nam tožilstvo ne pove, kaj naj z njim naredimo. To je vse!"

Komentarjev 4
  • KLOBO 20:00 25.april 2013.

    pistotnik je velika baraba, izkoriščevalec in nategun !!

  • KLOBO 19:59 25.april 2013.

    mislim, da imaš prav, ......

  • titty 17:56 25.april 2013.

    Mislim, da ga je tja nesel kar lastnik, ki zdaj trdi da gre za miljan EUR.Lisko je hotel nategnit zavarovalnico, pa se je Borut sam javil in nategnil njega!