Slovenija
30 ogledov

Hrvati: Posodite nam Keka

1/3
Žurnal24 main
"Nam je povsem razumljivo, da navijamo za sosede," pravi lastnik in urednik hrvaškega portala Index.hr Matija Babić, ki je na svoji strani objavil slovensko zastavo.

Z objavo slovenske zastave, slovenske nogometne himne in laskavega članka o Matjažu Keku so na Indexu.hr želeli pokazati, da med Slovenci in Hrvati ne obstajajo le spori.

"V zadnjem času je na obeh straneh priljubljeno delati na poslabšanju odnosov, mi pa pri tem ne želimo sodelovati. Ni res, da vsi Hrvati sovražijo Slovence in da vsi Slovenci sovražijo Hrvate. Res pa je, da so vedno najbolj glasni tisti, ki so res sovražno nastrojeni, zato smo se odločili, da bomo tokrat glasni mi, ki ne sovražimo," pravi lastnik in urednik Indexa.hr  Matija Babić. Slovenski reprezentanci je zaželel veliko uspeha na današnji tekmi.

Naprej sosedi!
"
Matjaž
Kek je tisto, kar se Slaven Bilić trudi, da bi bil – neposreden, skromen, zaveda se svojih sposobnosti in pomanjkljivosti, poleg tega pa je tudi glasbeni navdušenec. Preden je postal trener, je bil radijski didžej," piše v članku z naslovom Naprej, sosedi! Lahko posodite Keka? na Index.hr.

Index.hr je po zadnji Googlovi raziskavi najbolj obiskan hrvaški medijski portal.

Kek ima le eno napako glede na trenutne odnose med Slovenijo in Hrvaško, še ugotavlja Index.hr spoštuje Hrvaško.

"Zagreb ima rad, tega Štajerca pa je najbolj noro mesto na svetu tako očaralo, da je postal hajdukovec za vse življenje," so navdušeni na portalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.