Slovenija
1666 ogledov

Hrvati želijo zavladati Sloveniji na področju taksi prevozov

Cammeo Saša Despot novinarska konferenca družbe Taksi Cammeo, na kateri so spregovorili o prihodu Cammea v Slovenijo,
V Mariboru se obetajo velike spremembe na področju taksi prevozov.

Hrvaški taksi prevoznik Cammeo po jesenskem prihodu v Ljubljano, predvidoma februarja prihaja tudi na mariborske ulice. Sprva s 50 vozili, za katere še iščejo voznike. Kot poudarjajo bodo imeli prednost iskalci zaposlitve iz Maribora in okolice.

Pogoj je, da ki jih zanima omenjeno delo, imeti morajo veljavno vozniško dovoljenje, vsa ostala znanja pa si bodo lahko pridobili tudi v njihovi akademiji.

Cammeo Novi taksisti Slovenija V Ljubljano prihaja Taksi Cammeo

Pri Cammeu ne skrivajo želja po širitvi v druge slovenske regije. Pravijo, da se bodo razširili v večino mest, kjer bodo njihovi vozniki imeli dovolj dela. 

Dela je dovolj za vse

V Ljubljani so trenutno prisotni s 100 vozili in 60 vozniki. S prvimi rezultati so zadovoljni, saj so številke nad njihovimi pričakovanji in dokazujejo, da uporabniki v slovenski prestolnici iščejo kakovostno in cenovno nespremenljivo storitev.

slovenija 26.11.07, taxi, cakanje, kolona, stranke, foto Dejan Mijovic finančna zagata Magazin Legenda slovenskega filma zdaj vozi taksi

Med ključnimi prednostmi Ljubljane v Cammeu vidijo njeno relativno majhnost za glavno mesto, ki pa ima vseeno vse atribute po številu prebivalcev večjih prestolnic. Tudi število rednih obiskovalcev mesta je po njihovem relevantno.

Na vprašanje, kako so močno konkurenco sprejeli ostali taksisti v Ljubljani, odgovarjajo, da so že ob prihodu trdili, da je v mestu glede na strokovne analize dovolj priložnosti za kakovostno storitev prevozov, to pa se je zdaj potrdilo.

Taksi Nič več ZF Avto Nič več fantastika: Prihajajo roboti taksiji

"Verjamemo, da vstop Cammea na ljubljanski trg ni ogrozil nikogar, ki izvaja kakovostno storitev prevozov, celo več, menimo da se je raven kakovosti ponudnikov zaradi tega povečala," pravijo v družbi, ki deluje od leta 2006, začeli so na Reki, prihod v Ljubljano pa je njihov prvi vstop na mednarodni trg.

taksi Taksimeter, licence ... Slovenija Na vidiku zakonodajne spremembe, ki bi pretresle trg taksi prevozov
Komentarjev 2
  • Avatar čavez
    čavez 18:23 28.januar 2018.

    Govno čefursko Jankovičevo bo vso sodrgo privleku v Slovenijo.

  • Avatar Leon
    Leon 13:16 28.januar 2018.

    Hrvati želijo zavladati Sloveniji na področju taksi prevozov............in kdo je boter UBER prevozom v Sloveniji ? Hrvat ni !