Slovenija
16 ogledov

Hud boj za mlade uporabnike mobilnikov

Pripravili smo pregled paketov za mlade in cen izbranih telefonov v teh paketih.

Primerjava paketov | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Mobitelu in Simobilu se je pred kratkim pridružil Tušmobil s paketoma Mingl za mlade od 12 do 30 let.

Opozoriti velja, da vključene kvote pogovorov, sporočil in prenosa podatkov veljajo le za storitve v Tušmobilovem omrežju, ne pa v gostovanju v Mobitelovem omrežju.

 

Cene telefonov | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Simobilov nizkocenovnik Bob do konca meseca za 9,90 evra ponuja tisoč minut pogovorov in tisoč sporočil, ni pa subvencioniranih telefonov in prav tako ne starostne omejitve.

Komentarjev 2
  • Votko 19:23 19.marec 2012.

    S tole oceno o paketih Mingl bi se kar strinjal. Mene vedno bolj preseneča, da ko konkurenca pripravi in postreže z kakšnim paketom, Tušmobil vendo najde še boljši odgovor in top paket. S temi predplačniškimi scenami kot so Bob in ...prikaži več podobna jajca na Izimobilu pa jaz ne bi preveč računal, kljub tonu oglasom kok so ugodni, ker če realno pogledaš niso. In ponavadi ravno ta mladi hitro podležeju takšnim reklamam, ker najprej pogledajo kako malo bodo dali za mesec pogovorov, potem pa se izkaže da ni tko zelo poceni. Tale dva Mingl paketa sta res huda :)

  • Dixon 17:14 19.marec 2012.

    Najbolj ugodna paketa sta zagotovo Mingl 12 in 17 od Tušmobila. V kolikor ne govoriš veliko se ti splača vzeti Mingl 12, če pa malo več pa zagotovo najbolj ugoden Mingl 17. Tudi če pogledaš Simobilov Bob, se ti ta ...prikaži več na splača, ker sta paketa na Tušmobilu dosti bolj ugodna, ker pri Bobu imaš vštete samo klice in pošiljanje smsov.