Slovenija
2554 ogledov

Huda nesreča: Pijan treščil v dva konja

prometna nesreča 112 Ptuj Facebook prometna nesreča
Na glavni cesti izven naselja Selnica ob Dravi v smeri Fale je ponoči, ob 23.20, voznik kombiniranega vozila trčil v dva konja, ki sta brez nadzora hodila po cesti.

V nesreči je bil poškodovan potnik v vozilu, ki so ga odpeljali na zdravljenje v mariborski klinični center. Oba konja pa sta na kraju nesreče poginila.

Potnik v vozilu, ki je trčilo v konja, naj bi bil huje poškodovan.

Sicer pa je preizkus alkoholiziranosti po navedbah policistov pri vozniku pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar so mu izdali plačilni nalog. Policisti pa preverjajo tudi morebitno odgovornost lastnika konj, ki sta mu konja pobegnila iz ograje.

 

Fotografija je simbolična.

Komentarjev 3
  • kapibara 20:29 25.junij 2021.

    Pa kako zopet zavajajoče lažnjivo nabijanje ! Ob pol-noči bi vsak trčič v dva zboljena konja, ki tam nimata kaj iskati !! Samo slabo tretjino smrtnih nesreč povzročijo alkoholčizirani vozniki, pa NI vzrok alkohol, je prisoten ! NE ZAGOVARJAM VOŽNJE ...prikaži več POD VLIVOM ALKOHOLA !!

  • Avatar Leon
    Leon 15:22 25.junij 2021.

    Policisti pa preverjajo tudi morebitno odgovornost lastnika konj, ki sta mu konja pobegnila iz ograje.....ah kaj bi to preverjali ? Pri nas je normalno,da konji hodijo po cestah.

  • AnGus 14:20 25.junij 2021.

    Kakor kaže, je vaš pisec imel 'mesrećo'....