Slovenija
38017 ogledov

Huda nesreča, 49-letnik je umrl

Prometna nesreča motorista PGD Ljutomer
Do nesreče je prišlo danes okrog 13.30.

"Danes okoli 13.30 smo bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je na cesti od Nove vasi proti Bloški polici umrl 49-letni motorist," so sporočili policisti. 

"Po do sedaj zbranih podatkih je vozil v smeri Bloške police in v ostrem nepreglednem desnem ovinku zaradi  neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran ceste. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri, pravilno po svojem smernem vozišču, pripeljal voznik osebnega avtomobila, ki se je umikal v desno. Kljub temu je med njima prišlo do trčenja v katerem je bil motorist tako hudo poškodovan, da je na kraju umrl. Lažje telesno poškodovan je bil potnik v osebnem vozilu," so še dodali policisti. 

Motorist je med vožnjo uporabljal zaščitno motoristično čelado in motoristično opremo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. 

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
 • metod7 09:14 20.maj 2024.

  Jaz motorista (na motorju!) brez čelade nisem videl že vsaj 30 let. Je pa seveda, če je mrtev, vselej kriv motorist. Revež se namreč več ne more braniti. Zato apeliram na vse motoriste: DAJTE SI MONTIRAT NA MOTORJE KAMERE, A ...prikaži več DOVOLJ KVALITETNE, DA BO S POSNETKA MOŽNO RAZBRATI, KDO JE BIL TISTI, KI VAS JE SPRAVIL V "KOŠTAC" ALI V SMRT...

 • nikica 00:07 20.maj 2024.

  Jaz še nisem videl motorista da se drži vseh cestnih pravil, posebej omejitve hitrosti!

 • Avatar Leon
  Leon 17:30 19.maj 2024.

  Motorist je med vožnjo uporabljal zaščitno motoristično čelado in motoristično opremo. Bolj butaste izjave že dolgo niso napisali.