Slovenija
70 ogledov

Huda nesreča na primorski avtocesti, poškodovani štirje ljudje

Prometna nesreča pri počivališču Lormanje Gasilska brigada Maribor
V prometni nesreči, ki se je danes okoli 7.30 zgodila na primorski avtocesti med Razdrtim in Postojno, so bile poškodovane štiri osebe.

Nesreča se je zgodila, ko se je voznik s kombiniranim vozilom zaletel v zadnji del tovornega vozila, navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

Prostovoljni gasilci iz Postojne in Razdrtega so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovancev in s tehničnim posegom rešili dve osebi iz vozila. Poškodovane so reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana, še navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Dobby 08:57 13.marec 2017.

    Se povsem strinjam s tabo. Ne bom govoril čez vse voznike kombijev, ampak jih je pa kar nekaj, ki uveljavljajo svoja pravila na cesti pa naj si bo to na avtocesti ali pa v mestu. Poskušaš voziti po pravilih v ...prikaži več mestu in se ti nalima na cm, blenda, gestikulira, ko se umakneš pa tam, kjer je 50 km/h švis mimo kolikor gre.

  • Boris Odreitz 22:16 12.marec 2017.

    ata wolf kaj zato ker si napisal xy bi moral dobiti državno odlikovanje ? dal ti ga bo cmero

  • wolf.ata 11:02 12.marec 2017.

    ja,sem pred par dnevi napisal nekje,da norijo s temi kombiji že po 4 uri zjutraj s telefoni na ušesu,ne pripeti,ja in vse to s B kategorijo,napaka vam pravim,strogo C kategorijo in avtomatsko pomeni pri zdravniškem psiho testi-obvezno in blokade,da ne ...prikaži več gredo kombiji več kot 90km/h