Slovenija
14207 ogledov

Huda nesreča, osebno vozilo trčilo v tovornjak

Prometna nesreča, avto trčil v tovornjak
1/4
PGD Dolnji Logatec
Šest poškodovanih odpeljali v bolnišnico.

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča, da je ob 6.50 zjutraj na avtocesti pri uvozu na počivališče Lom osebno vozilo trčilo v prikolico tovornega vozila.

Po podatkih policije se je državljan Bolgarije z osebnim vozilom znamke Sharan zaletel v tovorno vozilo. "Pri tem se je poškodovalo šest ljudi, ki so bili odpeljani v Urgentni blok Kliničnega Centra Ljubljana," so pojasnili pri PU Ljubljana. "Policisti trenutno prometno nesrečo še obravnavajo, zato vse okoliščine prometne nesreče še niso znane."

Gasilci so Dolnji Logatec in GB Ljubljana so iz vozila rešili ukleščene osebe in očistili cestišče izteklih motornih tekočin.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • stilist 11:36 12.april 2019.

    Kje je sedaj makedonec iz agencije za varnost prometa? Aja, spet prevelika hitrost... Na večina becinskih servisih po državi je ogromno prostora za parkirati, samo še utrditi in asfaltirati je potrebno tiste zapuščene dele.

  • eosss 10:05 12.april 2019.

    Mene včasih kar zmrazi ko vidim tovornjake parkirane vsepovsod, celo po uvozih in izvozih na počivališča, nemalokdaj se komaj prebiješ do počivališča. To kar kliče po tovrstnih nesrečah, kljub temu da jih DARSovci dobro označijo s tablami in stožci, me ...prikaži več čudi da ni več takšnih nesreč... Nujno bi bilo zagotoviti več parkirišč za tovornjake in striktno nadzirati, da se ne parkira tam, kjer ni parkirišče.