Slovenija
119 ogledov

Huda nesreča v predoru

Nesreča v predoru Golo Rebro
1/12
PGD Slovenske Konjice
Štajerska avtocesta je bila med Dramljami in Slovenskimi Konjicami zjutraj zaradi prometne nesreče zaprta v obe smeri.

Zaradi prometne nesreče v predoru Golo Rebro je štajerska avtocesta med Dramljami in Slovenskimi Konjicami je bila cesta zjutraj zaprta v obe smeri.

Nesreča se je zgodila okoli 7. 30 v predoru v smeri proti Mariboru, ko sta trčili osebno in kombinirano vozilo. 

"Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Slovenske Konjice, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih in posuli cestišče z vpojnimi sredstvi ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje," je zapisano na republiški upravi za zaščito in reševanje.

Dve osebi sta bili poškodovani in prepeljani v splošno celjsko bolnišnico, avtocesta pa je bila za krajši čas zaprta za ves promet. 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 3
  • Žurnalček 23:30 13.julij 2016.

    Kdaj boste v predorih postavili radarje ali pa jih vključili v sekcijske meritve ! Ali v AŠ kandidatom ne povedo , da v predorih NIKOLI ne dežuje in zato cestišče po koificientu trenja ni enako cestišču zunaj predorov ! A ...prikaži več je to res takšna znanost , da kreteni ne zmanjšajo hitrosti na predpisanih 100 ali celo 80 km , še manj pa takrat ko zunaj dežuje !!!!

  • vogue 14:29 13.julij 2016.

    tudi take nestrpneže kot si ti bi bilo treba odstraniti. Očitno pa sodiš po sebi!!

  • wester62 13:32 13.julij 2016.

    mene bolj zanima kdaj mislijo odstraniti iz naših cest vse divjake in to za vedno.ja,malo več bo trebalo delati ne pa na senčki počivati.