Slovenija
5506 ogledov

Huda prometna nesreča, avtocesta več ur zaprta

Prometna nesreča GB Maribor Fotografija je simbolična
Primorska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Črni Kal in Kastelec proti Ljubljani.

Zaradi hude prometne nesreče na viaduktu Črni kal, ki se je zgodila okoli 17.30 in v kateri so bila udeležena štiri vozila, je bila več ur ostaja zaprta primorska avtocesta med priključkoma Črni Kal in Kastelec proti Ljubljani. Obvoz je bil možen po regionalni cesti.

Kot so za STA pojasnili na Policijski upravi Koper, se je na avtocesti zaradi okvare ustavilo tovorno vozilo s polpriklopnikom, ki ga je vozil voznik iz Murske Sobote. Ustavil se je deloma na voznem, deloma na odstavnem pasu, vanj pa je trčil voznik kombija iz okolice Brkinov.

Ob trku je dele kombija odneslo na osebni avtomobil, ki ga je vozil državljan Srbije in v osebni avtomobil avstrijskega državljana.

Voznik kombija je ob nesreči ostal ukleščen v vozilu in naj bi bil po prvih informacijah huje poškodovan. Prepeljali so ga v izolsko bolnišnico. Ostali udeleženci niso poškodovani.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.