Slovenija
2516 ogledov

Huda ura v Mercatorju v Šiški

mercator
1/11
Anže Petkovšek
V Mercatorju zaradi odprodaje pred prenovo velika gneča.

Danes ob šestih so za mesec dni zaprli trgovino v Mercatorjevem centru v Šiški. 

Zaradi odprodaje so ponudili 25-odstotni popust na vse izdelke, danes ob dvanajstih pa se je začela velika razprodaja svežega programa, nanj so dali kar 50-odstotni popust, ki je povzročil dodatno gnečo.

Po zaprtju so iz Mercatorja sporočili, da je bila razprodaja izredno uspešna. "Zadnji dan pred pričetkom prenove je hipermarket obiskalo več kot dva in pol krat več kupcev kot ob običajnih dnevih, prodano pa je bilo 80 odstotkov normalnih zalog v trgovini," je pojasnila Tanja Durin iz Mercatorja.

"Odpeljali so mi voziček"

"Parkirni prostor komaj najdeš, kupci se grebejo za vozičke, odpeljejo ti že napolnjen voziček, potem pa dajo ven stvari, ki jih ne potrebujejo. Šel sem samo previt otroka, pa so mi odpeljali voziček," nam je okoli 15. ure povedal bralec in dodal, da so ljudje za ribe čakali slabo uro in pol. Zaradi gneče je ogromno ljudi napolnilo vozičke, nato pa so jih zaradi velike vrste na blagajni pustili v trgovini, artikli so vsepovsod, ne le tam, kjer naj bi bili, na policah pa so ostali v glavnem le najdražji izdelki. 

Na blagajni se menda čaka od pol ure do 45 minut, bralka nam je sporočila, da se je nekaj časa na Celovški cesti od Petrola do Mercatorja premikalo po polžje. 

Sodelavka pravi, da je bila gneča že včeraj, ko so ponujali 25-odstotni popust, ljudje pa so na veliko kupovali predvsem kozmetiko in alkohol. 


Preberite še: 


dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 20
  • Vesna Strnad 20:48 19.junij 2016.

    Po zadnjih podatkih sem še vedno človek, če si ti opica te z veseljem sprejmejo v ZOO. Od kdaj je človek opica, če želi kupiti kakšno stvar ceneje kot je v redni prodaji.....ti očitno sploh ne hodiš v trgovino, kar ...prikaži več je logično, saj opice nimajo denarja......

  • kapibara 19:53 19.junij 2016.

    Na kuponu lepo piše: Ne velja za vino- peneče vino- žgane pijače..

  • d 10:06 19.junij 2016.

    ti si pa ena tistih opic ki je tekla v mercator, da bo prisparala 30 centov