Slovenija
30 ogledov

Humane zvezde za Dejana

Dejan je bil kot srednješolec perspektiven rokometaš; bil je desni zunanji igral Žurnal24 main
Spektakel. Najboljši slovenski rokometaši bodo igrali za Dejana Mijovića.

V četrtek zvečer bo v sevniški športni dvorani dobrodelna rokometna tekma, ki jo domači rokometni klub organizira v pomoč pri zbiranju denarnih sredstev za rehabilitacijo poškodovanega bivšega sevniškega rokometaša Dejana Mijovića. V ekipi Humane zvezde, ki se bo pomerila z domačimi rokometaši, bodo nastopili najboljši slovenski rokometaši, ki igrajo v mladinskih ali članskih vrstah.

Humane zvezde
Na dobrodelni prireditvi. Gorazd Škof, David Špiler, David Imperl, Staš in Sebastjan Skube, Dušan Podpečan, Matjaž Mlakar, Matjaž Brumen, Izidor Hotko, Blaž Rojc, Robert Cvikl, Matej Flajs, Aleš Sirk, Aleš Pajovič, Renato Vugrinec, Uroš Zorman in Klemen Cehte.

Spomini
"Lepi časi so bili to, ko smo skupaj z Mijovićem, Sirkom, Plazarjem in Povšetom igrali za sevniški rokometni klub," spomine obuja nekdanji sevniški rokometaš Beno Teraš.

Spominja se, da je Dejan kot levičar igral na položaju desnega zunanjega igralca. "Bil je zelo perspektiven igralec, in ko je hodil v srednjo šolo v Celje, je igral za tamkajšnji klub," pove Teraš, ki Dejanu želi čimprejšnje okrevanje. Poleti se je namreč usodno poškodoval in ohromel.

Spremljevalni program

Da bi Sevničani zbrali čim več denarja za rehabilitacijo, bo ob 17.30 še tekma med Oldhandsi in Radeškimi gamsi; nastopile bodo sevniške mažoretke ter pevka Kaja Pavlič, osrednja tekma med Sevnico in Humanimi zvezdami pa se bo začela ob 19. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.