Slovenija
154 ogledov

Imamo rešitev kako do naravno dolgih treplanic!

trepalnice Profimedias
Si želite dolge, zapeljive, goste trepalnice, pa vam jih mati Narava ni podarila? Ste obupali nad maskarami, umetnimi trepalnicami in podaljški ali si enostavno želite naravno dolge trepalnice?

Predstavljamo vam najboljše in najnovejše iz sveta kozmetike, izdelek, ki je obnorel številne Slovenke: serum za podaljševanje trepalnic DERMALUXELASH. Ta izjemen izdelek namreč pomaga vašim naravnim trepalnicam, da presežejo svojo, v genih zapisano dolžino, in zrastejo dlje, kot ste si kadarkoli upali sanjati.

Drzna sprememba: tudi do 100% daljše trepalnice! 

Serum DERMALUXELASH vsebuje priznano, občudovano formulo, ki je dodobra spremenila način, kako gledamo na rast trepalnic. Odkrili so jo ameriški znanstveniki, kmalu po nastanku pa je zaokrožila po svetu, saj so njeni rezultati naravnost osupljivi. Formula namreč podaljša fazo rasti trepalnice, zato trepalnice rastejo dlje, kot bi sicer. 

Samo 2 tedna po začetku uporabe seruma DERMALUXELASH boste opazili konkretno spremembo – trepalnice bodo postajale vedno daljše in daljše, tudi do 50% daljše. Po 2 mesecih redne uporabe lahko pričakujete še boljši učinek, tudi do 100% podaljšanje. 

Vaše trepalnice – goste in zapeljive brez maskare  

Eden izmed dodatnih učinkov seruma je tudi ta, da vaše trepalnice izpadejo mnogo kasneje kot sicer. Ker nove trepalnice nemoteno rastejo naprej, se bodo trepalnice občutno zgostile, ker bodo tako dolge, pa se bodo še same od sebe zavihale navzgor. To pomeni, da lahko maskaro kar upokojite … 

Pozor: nekateri serumi za trepalnice so lahko škodljivi!

Ker nam je mar za zdravje za vaši oči, vas opozarjamo le, da bodite pri nakupu seruma za podaljševanje trepalnic skrajno previdni. Večina teh serumov je nepreverjenih in narejenih na Kitajskem, klinični testi so bili narejeni le na papirju, negativen vpliv na vaše oči pa je lahko strahoten.

Serum DERMALUXELASH je profesionalno klinično testiran v Sloveniji, testirale so ga Slovenke pod strokovnim vodstvom dr. Mateja Beltrama, specialista oftalmologa kirurga. Doktor Beltram je ugotovil, da je serum 100% varen in osupljivo učinkovit, zato ste z DERMALUXELASH v varnih rokah. Vsi klinični testo so tudi javno objavljeni.

Privoščite si torej dolge trepalnice brez skrbi za zdravje – serum DERMALUXELASH vas čaka v vseh lekarnah, v drogerijah Müller ali na www.medilip.si (po predračunu brez poštnine!).