Slovenija
46 ogledov

Info TV odpustil vse delavce

Digitalna televizija je uporabnikom že prinesla številne nove storitve. Žurnal24 main
Po naših neuradnih informacijah naj bi brez dela ostali vsi delavci Info TV. Lastnik družbe Media Holding, preko katere posluje Info TV, Dejan Vodušek po telefonu ne komentira.

Kot smo uspeli izvedeti, so s prvim avgustom odpustili vse delavce na Info TV Vladimirja Voduška, ki je zaradi suma izsiljevanja še vedno v priporu.

Vir, ki ne želi biti imenovan, nam je povedal še, da so bile po njegovem prihodu z dopusta vrata Info TV zaklenjena. Obvestila o prenehanju delovnega razmerja pa redno zaposleni niso dobili. Dobili so le namero o odpustitvi. Honorarni sodelavci so bili odpuščeni prek noči.

Edina oseba, ki je ostala zaposlena, naj bi bila sestrična Nataše Vodušek, Vladimirjeve žene in nekdanje slovenske veleposlanice v BiH, ki je bila decembra lani nepravnomočno obsojena na leto dni zapora zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. Menda pa naj bi na Info TV delalo še nekaj članov njegove najožje družine.

Mladi Vodušek molči

Za pojasnila smo vprašali tudi v družbo Media Holding, prek katere Info TV zaradi različnih finančnih težav posluje od aprila letos. Njen ustanovitelj in lastnik je 23-letni Dejan Vodušek, sin Vladimirja Voduška, medtem ko je slednji njen direktor.

Dejan Vodušek nam po telefonu ni želel komentirati dogajanja v Info TV, obljubil pa nam je pisne odgovore na naša vprašanja, ki pa jih do tega trenutka še nismo prejeli.

Ni novic, bo pa Urška

Info TV trenutno oddaja le infokanal, televizijskih novic, ki so bile vseh osem let delovanja televizije osnova njenega oddajanja, ni. Zanimivo pa naj bi 6. avgusta pričeli s predvajanjem nove zabavne oddaje, katere voditeljica bo Urška Čepin. Naslov oddaje bo Odpeto z Urško Čepin.

Komentarjev 4
  • mushy_89 10:11 12.december 2012.

    Se sprašujem, zakaj zakonodaja na tem področju ne deluje v prid zaposlenih? Kaj bi se zgodilo delavcu če bi bil v položaju kakršnem je direktor, verjetno bi za razlog prekinitve delovnega razmerja navedli nezaupanje in delavcu brez premisleka "servirali" izredno ...prikaži več odpoved... Kršitve pogodb pa v tem primeru več kot očitno niso pomembne; le kdo zaščiti delavce v takšnem primeru, ko ostanejo pred vrati? Odgovor je zagotovo zelo jasen vsaj tem delavcem...

  • stela 14:58 03.avgust 2012.

    na = ona

  • stela 14:58 03.avgust 2012.

    Ja sej, če bo pa na pol un program naorej furala so bli pa itak vsi drugi odveč......al kako?