Slovenija
24 ogledov

Iphone 5 na Simobilovih policah že 28. septembra?

iPhone 5 Reuters
Včeraj so predstavili težko pričakovani iphone 5. Pri Simobilu, ki je tudi edini ponudnik iphonov pri nas, naj bi ga imeli že 28. septembra. Ljudje že mrzlično pošiljajo prošnje za rezervacije, čeprav telefonov še ne rezervirajo.

"Slovenija je predvidena v drugem valu, in sicer 28. septembra. To smo izvedeli včeraj, in glede nato, da je Simobil edini ponudnik iphona v Sloveniji, ga seveda vsi navdušenci pričakujejo na naših policah. Mi trenutno čakamo na nadaljnje informacije in seveda upamo, da ga bomo lahko ljudem čim prej ponudili," nam je dejal vodja korporativnega komuniciranja pri Simobilu Andrej Krajner.

Cena še Applova skrivnost, rezervacij še ni

Kakšna bo cena pri Simobilu, še ne vedo. "Kakšna bo, bomo izvedeli približno en teden pred prodajo. Seveda pa pri ceni nimamo besede, saj jo postavi Apple."

Zanimanje ogromno

Povpraševanje po iphonu 5 je bilo ogromno že pred včerajšnjo predstavitvijo. Z zanimanjem zanj se ne more primerjati noben telefon v Simobilovi ponudbi, niti Samsung Galaxy S III ne. „Čeprav rezervacij za iphone 5 na Simobilu še ne sprejemamo, pa dnevno dobimo ogromno klicev, elektronskih sporočil in prošenj za rezervacijo.“

Koliko so jih prodali, ne smejo povedati

Smo pa Krajnerja vprašali tudi, koliko iphonov 4 so prodali. Na vprašanje nam ni mogel odgovoriti, saj Apple ne dovoli razkrivanja teh podatkov. "Lahko pa povem, da je daleč najbolj prodajan telefon pri Simobilu. Tako kot vsi ostali iphoni."

Komentarjev 6
  • Anže Zadravec 17:45 19.september 2012.

    http://goo.gl/4MnVy

  • Lapanka 11:34 13.september 2012.

    Kaj Simobilu pomaga prodaja tako hudih telefonov, če pa imajo tako počasen prenos podatkov in pa omrežje da si z njimi nimaš kaj dosti za pomagat. Naj najprej to porihtajo, šele nato naj ponujajo takšne telefone!

  • brez_komentarja 10:24 13.september 2012.

    Pri Simobilu sem kupil najmanj 5 telefonov...vsi so delovali brezhibno......dd očitno imaš srečo da si izbiraš sam škart telefone :D