Slovenija
21 ogledov

iPhone 5 z ukrivljenim zaslonom?

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Govoric o obliki in lastnosti pete generacije iPhona je iz meseca v mesec več. Ena izmed zadnjih je, da bo imel iPhone 5 ukrivljen zaslon.

V zadnjih mesecih so se v medijih pojavile različne govorice o iPhonu 5. Če jim gre verjeti, naj bi Apple novo napravo predstavil konec tega leta – bila naj bi večja od predhodnika, ena izmed novosti pa naj bi bila tudi kamera, ki bi omogočala fotografiranje v ločljivosti osmih megapikslov.

Spletna stran DigiTimes je danes poročala, da jim je industrijski vir posredoval informacije o tem, da je Apple "kupil 200 do 300 strojev za rezanje stekla, ki jih bodo potrebovali oblikovalci stekel". Prav te stroje namreč uporabljajo za proizvodnjo ukrivljenih zaslonov.

Kot ob tem piše ameriški spletni portal MSNBC, bi lahko Apple stroje kupoval tudi za druge namene, zato je treba takšne govorice jemati z veliko rezervo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.