Slovenija
29 ogledov

Iphone bo beležil, kolikokrat seksate

Apple iOS 9 Apple/PrtScr
Apple je za najnonvejšo posodobitvijo operacijskega sistema iOS dodal nekatere zanimive funkcije, med drugim lahko lastnik iphona ali ipada spremlja svojo spolno aktivnost.

Apple v prihodnje veliko poudarka daje na različne pripomočke - gedžete - za izboljšanje počutja in zdravja. Tako njihov Healthkit s posodobitvijo na iOS 9, ki bo na voljo uporabnikom iphonov in ipadov od septembra naprej, odslej omogoča še precej širši nabor spremljanja telesnih aktivnosti. 

Najbolj zanimiva je prav gotovo dodana kategorija "Reproduktivno zdravje", ki se pridružuje tudi sicer posodobljenim kategorijam "telesne mere", "fitness", "jaz", "prehrana", "rezultati" in "spanje".

V novi kategoriji tako lahko uporabnica (morda tudi kakšen uporabnik) vnaša in spremlja številne parametre, med drugim svojo telesno temperaturo, kvaliteto vaginalne sluzi, menstruacijo, rezultate testov ovulacije in pojav vaginalne krvavitve oziroma izcedka. Med podkategorijami je tudi spremljanje spolne aktivnosti z zaznamkom, ali je bila pri tem uporabljena zaščita ali ne, poroča Appleinsider.

Vnašanje je za zdaj predvideno ročno, a Apple hkrati že napoveduje sodelovanje z aplikacijami in različnimi "nošenčki", ki bodo nekatere od teh kategorij spremljale kar samodejno.

Kondomi s čipom? Morda pa kmalu res. Glede na to, da se na trgu že najdejo vibratorji s kamero in prenosom video podatkov, pa posebna zapestnica, ki med masturbiranjem ustvarja električno energijo in jo shranjuje za kasnejšo rabo, vaginalni nastavek za ipad ...

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:20 10.junij 2015.

    Jao.... ko se folk ne spomn več kaj novga bi pogruntal da bi folk kupoval potem vržejo ven take oslarije kot zaupanje privatnemu podjetju kolikokrat seksaš ipd bedarije..