Slovenija
18 ogledov

iPhoni za novo leto zaspali

Steve Jobs je eno največjih imen na svetovni tehnološki sceni. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Lastniki iPhonov, ki so se želeli prvi dan leta zgodaj zbuditi in so zato nastavili alarm na telefonu, so gotovo zaspali. iPhoni danes in jutri zaradi napake ne zvonijo.

Uporabniki po vsem svetu poročajo o nenavadnem dejstvu, da na iPhonih 1. januarja nastavitev alarmnega bujenja ne deluje. Prav tako bujenje ne bo delovalo niti jutri, poroča portal Endgadget.com, medtem ko naj bi se 3. januarja znova vzpostavilo običajno stanje. Uporabniki lahko hrošča pretentajo tako, da ustvarijo ponavljajoč alarm, ki ni vezan zgolj na jutrišnji dan.

Zakaj je do napake prišlo, ni znano, saj Apple uradno še ni komentiral hrošča, ki je napadel njegovo tako opevano napravico. Kot se zdi, se s težavami soočajo lastniki z operacijskim sistemom iOS 4.0.2, 4.1 in 4.2.1.

To ni prvič, da je prišlo do napake v časovnem prehodu. Novembra, ko so v ZDA prešli na zimski čas, iPhoni niso avtomatično prilagajali ure, čeprav bi jo morali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.