Slovenija
45 ogledov

Isajlović je svetoval tudi Petrolu

Da bi izvedeli, za katere posle je bila pogodba podpisana, smo klicali tudi Isaj Žurnal24 main
Po pogodbi za nedoločen čas bi Isajlović dobil provizijo 20 odstotkov vrednosti zemljišča.

Posli. "Družba Petrol v mandatu Aleksandra Svetelška ni sodelovala in ne sodeluje z Draganom Isajlovićem," zagotavljajo pri Petrolu. V uredništvu smo namreč pridobili dokumente, ki naj bi dokazovali, da je septembra 2005 Mitja Klavora, takratni izvršni direktor v Petrolu, z družbo I. S. O., katere direktor je Dragan Isajlović, podpisal pogodbo za nedoločen čas, in sicer za nepremičninsko svetovanje in posredovanje.

"Ne spomnim se, da bi z Isajlovićem podpisal kako pogodbo niti da bi Isajlović kdaj delal za Petrol," je Klavora povedal v petek. Na vprašanje, ali je potemtakem dokument ponarejen, pa se je izmaknil z "ne vem, kakšen dokument imate v rokah". Glede tega, zakaj je dokument po petih letih prišel v javnost, je povedal, da gre bolj za zdravljenje frustracij ljudi, ki so obremenjeni, ker so majhni.

Iz pogodbe, ki je bila menda le podpisana, ne pa tudi realizirana, je razvidno, da bi Isajlović, če bi za Petrol našel in pridobil zemljišče, ki bi ga sicer bilo težko pridobiti, zaračunal provizijo celo v višini 20 odstotkov vrednosti zemljišča. Svetovalne ure pa bi obračunaval po 25 evrov, je še razvidno iz dokumentov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.