Slovenija
59 ogledov

Išče se unikatno ročno izdelano kolo

Ukradeno kolo tilen_pirc@hotmail.com
Pred leti so Tilnu ukradli edinstveno kolo, ki ima zanj sentimentalno vrednost.

Poleti 2005 so v Ljubljani Tilnu ukradli zelo posebno kolo, ki ima zanj veliko vrednost. Gre za kolo za spust oziroma downhill steinbock DH zlate barve s črno nihajko in nalepkami pajkov. Kolo je bilo ročno izdelano v Avstriji, njegova posebnost je stratos MX-6 vzmetna vilica, ki je na tržišču redkost, posebni pa so tudi obroči sun doublewide z gumami.

Ker je bilo izdelanih le nekaj primerkov takih koles in je ta po Tilnovih besedah edini v Sloveniji, ga je težko zgrešiti. Kolo so opazili v Logu pri Brezovici nekaj mesecev po tatvini, ko so ga poskušali prodati znancu, nato pa se je za njim izgubila vsaka sled. 

Tilen verjame, da še vedno obstaja nekaj upanja, da kolo morda leži v kakšni garaži in bi ga le lahko dobil nazaj. Zanj ima zaradi svoje edinstvenosti veliko sentimentalno vrednost, zato bi bil vrnitve zelo vesel. Kolo je pripravljen odkupiti, najditelja pa bi nagradil. Če imate kakršnekoli informacije, ki bi lahko pomagale pri iskanju Tilenovega kolesa, mu jih lahko sporočite na tilen_pirc@hotmail.com.

So tudi vam ukradli kolo in bi želeli, da vam ga pomagamo najti? Pošljite podatke prek spodnjega obrazca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.