Slovenija
25 ogledov

Iščejo logotip in embalažo za pogačo

V Društvu kmečkih žena Metlika želijo poskrbeti za še večjo prepoznavnost belokr Žurnal24 main
Javni natečaj. Najboljši logotip in embalaža, ki mora biti okolju prijazna, bosta nagrajena z 200 evri.

V sklopu projekta certificiranja belokranjske pogače, ki sta se ga, tudi zaradi lažje in večje promocije te kulinarične posebnosti, skupaj lotila Društvo kmečkih žena Metlika in tamkajšnji turističnoinformacijski center, so v teh dneh razpisali javni natečaj za izdelavo logotipa in embalaže za belokranjsko pogačo. Najboljša predloga po mnenju tričlanske strokovne komisije bosta nagrajena vsak s sto evri.

"Logotip naj bi s preprostimi potezami ponazarjal belokranjsko pogačo, prepoznaven pa mora biti tudi v pomanjšani različici. Embalaža mora upoštevati velikost izdelka – pogača je široka 30 centimetrov – in njegove značilnosti, torej da je pogača okrogla. Embalaža pa mora biti narejena iz okolju prijaznih materialov," pove Marjana Nemanič, predsednica Društva kmečkih žena Metlika.

Na natečaj se lahko prijavijo vse pravne in fizične osebe, za sodelovanje je dovolj en idejni predlog, lahko pa isti avtor poda tudi več predlogov tako za logotip kot za embalažo. Natečaj je odprt do petka, 5. marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.